kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 April 2013

First Time Makan Domino’s Pizza


salam dears!!

Ekceli jaa dah lama mengidam nak makan Pizza Domino’s ni. lama giler dah kot jaa rasa terliur nak makan. baru kali ni hajat jaa kesampaian. jauh kami makan tau, di Melaka nun…hihi… almaklumlah di kelate ni mana ada Domino’s bagai ni. Pizahat jer ado!


makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

Domino's di Melaka. tang mana tak tahu, lupa nak tnya! mihmihmih!

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

bersama adik ipar jaa (Hazwan) dan my niece (Syasa)

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

ni ler 3 beranak yang baru pestaim makan Domino's! haha!

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

New York Crust - Meat Mania (Large)

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

Crunchy Thin Crust - Classified Chicken (Regular)

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

Roasted Chicken Drummet

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

Twisty Bread

Sebelum ni, tetiap kali Iklan Domino’s duk menari-nari kat TV jaa mampu telan air liur jer. kali ni baru sempat merasa! akhirnya bila dapat jer makan, bersungguh gile jaa makan. banyak keping gak jaa bedal… tak pandang kiri kanan dah... wahahaha… betul-betul tamak tahu! terima kasih buat my adik ipar coz dipaksa tolong 'payungkan' untuk kami sebanyak RM50. hihihihi….


p/s : tetiba terliur balik, bila tengok pic ni..adehh!!

14 comments:

  1. Dominos lagi best dr pizzahut kannn.bg nina laaa. Hehe

    ReplyDelete
  2. domino's lagi sedap dari pizza hut kan. ;)

    ReplyDelete
  3. dah lama betoi sue tak makan domino's ni

    ReplyDelete
  4. domino mmg sodap kan?! xmuak cam pizahat.. hehehe

    ReplyDelete
  5. sdapkan,..ayu pn aritu firdt time mkn blh thn jgk..hihi

    ReplyDelete
  6. Wah sedapnye...lapo plak..saya pun tak pernah mkn domino..harga ok tak?

    ReplyDelete
  7. nampak sedapp. hihi. x penah lg makan domino's nie. nak kena try jgk laa. :)

    ReplyDelete
  8. amboii..jauhnyer ja p mkn dominos ye.hee..jaa org kelantan ke?

    ReplyDelete
  9. sedap jugakkan dominos.. :)
    NUr lama tak makn...
    tapi rasa mcm suka pizzan lagi..kehkehkeh

    ReplyDelete
  10. selalu makan domino's daripada pizza..paling sedap chicken peproni delight dengan bbq chicken..lava cake die pun sedap..

    ReplyDelete
  11. cikeyra suka pizzahut lagi kot..hihi

    ReplyDelete
  12. Deqla lebih suka dominos dr pizza hut....huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...