kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 April 2013

Iklan Exabytes Kini Menapak di Blog Jaakechik!


salam dears!

alhamdulillah, hari ni jaa hepy giler (saat entry ni di tulis - jam 12 mlm). mana tak nya, sebelum nak tido jaa cuba ler godek-godek email lagi, alhamdulillah apa yang ditunggu akhirnya dah kunjung tiba... yeehaww.. suko sangat-sangat!

ingat tak hari tu jaa ada share Trafik Blog jaa kan? takde la banyak, tapi boleh ler setakat nak lepaskan syarat untuk nak dapatkan kontrak iklan dengan Exabytes ni. jaa apply pada hari Selasa (24/04/13) hari tu. dan pada petang 24/04/13 Exabytes dah pun emailkan kod untuk banner tu. jaa jer yg lambat bukak email. huhu.

murah pulak rezeki blog jaa untuk bulan April ni. memula blog jaa di seperaiskan Nuffnang dengan pemberian iklan BE/CPUV (setelah setahun daftar) kali ni dapat lak projek iklan ngan Exabytes. saper yang tak suka beb! blog ni baru setengah tahun jagung. dah ada rezekinya. wahhh..suko sungguh!


buat duit dengan blog, cara nak apply iklan exabytes, IKLAN EXABYTES, earning nuffnang, earning blog, daftar exabytes, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang,


pada yang tak tahu, Exabytes ni merupakan syarikat yang menjual Hosting untuk website (ruang simpan data) dan kalau ada yang nak beli Hosting ni dengan Exabytes mohon klik banner Exabytes di bawah header blog jaa yang kat atas tu yer.

korang yang mempunyai trafik 350UV keatas tu, jom laa apply jugak. mana tahu kot ada rezeki buat korang. boleh wat tambah side income dalam berblogging. even nilainya seringgit sikit. ianya tetap duit! ye dakk?

jom baca entry-entry ini jugak :
1. Pemberian CPUV Pertama Dari Nuffnang
2. Ciri-ciri Blog Untuk Dapat CPUV Nuffnang
3. Jumlah Trafik Penentu CPUV Nuffnang?
4. Trafik Blog Jaakechik Pada November 2012


p/s : Next Monday jaa nak cash out Nuffnang pulak! (^_^)


8 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...