kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 April 2013

IQRAM a.k.a Hairul Azreen



anda minat dia?? kenapa? jaa tahu kenapa,
sebab penangan cinta 'Setia Hujung Nyawa' kan? kan?
hiihii.. lakonan dan wataknya sangat sweet dalam citer tuu...


p/s: jom klik like facebook pages beliau ---> Hairul Azreen


13 comments:

  1. Nur dah lama perasan dia ni...
    dari dalam citer yg dia jadi suami abby tu...

    pastu, dalam video muka buku najwa latif, dia juga...

    sweet je kan muka dia.. :)

    ReplyDelete
  2. sukeeee tp bukn sebab citer tu..
    tapi sebab tgok dalam muvie Hantu Kapcai tu..hehe comel la. ;p

    ReplyDelete
  3. kiut ja die ne kn..huhu cute lg suamiku.. :)

    ReplyDelete
  4. kawan sue cukup minat kat dier...sue so so je..kikikiki...

    ReplyDelete
  5. comel kan :)

    terharunya jaakechik lawat blog kitew..huhu..cikeyra bz ckit..d sebabkan ada beberapa perkara...hahaha

    ReplyDelete
  6. minat slepas tgok fear factor.. rase dy hebat dan kental sgt,haha

    ReplyDelete
  7. cikna minat sbb tgk fear factor. senyuman dia sweet. :)

    ReplyDelete
  8. juge pemenang fear factor selebriti malaysia. hehe.

    ReplyDelete
  9. minta..suke.. dah like dah.selalu gak ikut.. hihi

    di amenang kan dlm fear factor malaysia tu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...