kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 April 2013

Jenjalan Sekitar Bandar Hilir



aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


singgah sini just utk amik gambar ngan segala apa yang ada kat area situ...hahahha...


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


di Jonker Walk / Jonker Street




ini tiket parking yer. wajib beli kalo nak jenjalan ke Melaka okeh.


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


Jaakechik jadik model terbaru kincir air di sungai melaka....kah..kah...kah....


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


Melaka River Cruise


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


Bergambar di Hadapan Muzium Bahtera.
masa kami pergi ni, muzium dah tutup....huwaaa...sedih...sedih...



p/s : entry ringkas sajo, nak karang entry lain pulakkkkkkk...weeeee!!

9 comments:

  1. tak salah kt kl..tapi nanti orientasi kt usm kn..tgh pkr gk ni..huuhu..oo bln 9 dah da klas?kt usm ka?

    ReplyDelete
  2. tak salah kt kl..tapi nanti orientasi kt usm kn..tgh pkr gk ni..huuhu..oo bln 9 dah da klas?kt usm ka?

    ReplyDelete
  3. tq jaa...err hotel tuu kena booking dl ker ?..ahah...tanya mcm nak g dah.. hjg bln depan rasanya..
    bc entry jaa..kan main semangat nak g melaka nih..hahha sbb thn depan dah nak dok utara dah....

    ReplyDelete
  4. Salam Jaa..
    hihi..comel model kincir angin tu ;)
    bestnye jenjalan melaka.. ;)

    ReplyDelete
  5. tak bawak fikri naik river cruise ke?

    ReplyDelete
  6. muzium tu tutup..?
    kenapa..?

    hari tu nur tak sempat nak masuk muzium..

    ReplyDelete
  7. model berbayar ke tak?hihihi

    ReplyDelete
  8. Muzium tutop pun berbaloi..trs jadi model kincir angin..ehh kincir air..hahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...