kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 April 2013

Jumlah Trafik : Penentu Untuk Dapat CPUV Nuffnang??


Sejak dua menjak ni blog jaa makin maintain ke 400-500 UV setiap hari. adakah itu menyumbang kepada peluang jaa mendapat CPUV dari Nuffnang pada hari ni yer? jaa pun tak tahu gak kenapa. mungkin dah rezeki jaa kot!


dulu jaa penah hantar tiket ke Nuffnang tentang ciri-ciri blog untuk mendapatkan CPUV dari Nuffnang, dan Nuffnang ada membalas pertanyaan jaa tu. korang boleh refer entry ini untuk mengetahui jawapannya : Ciri-ciri blog untuk dapat CPUV Nuffnang.

buat duit dengan blog, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, earning nuffnang, nuffnang






inilah jumlah trafik di blog jaa sejak dua menjak ni. alhamdulillah semakin baik berbanding sebelum ini. dimana pada penghujung tahun lepas blog jaa hanya mendapat sekitar 100-200 UV sahaja sehari. boleh baca entry lama jaa di sini ----> trafik bulan november 2012.


pada yang belum dapat iklan CPUV tu jangan putus asa tau, cuba maintainkan trafik dan cuba hantar tiket pertanyaan banyak-banyak ke Nuffnang. pastu kena rajin update Survey dan Bio jugak.... jangan mudah give-up yer. jaa lepas 1 tahun 2 bulan register ngan Nuffnang baru dapat merasa CPUV ni tau.


Now jaa dalam usaha untuk send email ke Exabytes pula untuk mencuba nasib mendapatkan iklan banner di blog jaa ini. hope peluang jaa untuk dapat banner Exabytes lebih cerah nanti. amin!



p/s : tak sabar nak cash out nuffnang!!

15 comments:

  1. tahniah :) aina UV 100 jee sehari -_-

    ReplyDelete
  2. tahniah..moga makin bertambah earning nyer..hehe

    ReplyDelete
  3. dah cashout nanti belanja eh. haha.. cikna tak pernah lg dapat cpuv.

    ReplyDelete
  4. mantopp jaa.

    Nur uv, merudum jatuh...
    huhuhu

    ReplyDelete
  5. Boleh tahan trafik blog ni ;D Tahniah ^_^ hee

    ReplyDelete
  6. Maybe sebab trafik maintain. Sebabnya, nuffnang tak meletakkan syarat yang tinggi pada trafik blog. btw, keep it up sis !

    ReplyDelete
  7. Maybe sebab trafik maintain. Sebabnya, nuffnang tak meletakkan syarat yang tinggi pada trafik blog. btw, keep it up sis !

    ReplyDelete
  8. waa.. hebat2.. taniah jaa :)

    ReplyDelete
  9. tahniahhhhhhh. maju dh blog jaa ye. bio pun kne slalu update ke?

    ReplyDelete
  10. Tahniah jaa...blog deqla x femes mcm blog jaa laa..huhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...