kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 April 2013

Kami di Melaka Sentral


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,



p/s : tuan blog malas nak karang cerita, tepek gambar sahaja....aci dakk???

9 comments:

  1. wawawa..abes 1 melaka jaa jalan ek..hehe..m3h je lum sampai kelantan lg..

    ReplyDelete
  2. wah..jauh bezanya melaka skarang..huhu

    ReplyDelete
  3. melaka sentral ni kiranya ala ala KL Sentral la yer?

    ReplyDelete
  4. k.jaa nak tya aritu akak g orientasi usm kan?pastu bla start g utk klas plak kak?ayu br dpt tawaran..

    ReplyDelete
  5. kat cni ada bazaar jual apa jaa..?..tu laa tempek gambar je..kikikiki..

    ReplyDelete
  6. tempat shopping ke ni? kalo sentral ni mcm terminal bas je. hehe..

    ReplyDelete
  7. betul kata cikna..mcm terminal bas...

    ReplyDelete
  8. okayh,d maafkan,sbb ada fikri yg chumel...

    ReplyDelete
  9. Haritu smpt masok sini...hihihi...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...