kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 April 2013

Kenangan Lama di Pantai Samila, Songkla Thailand.


pantai samila, pantai songkla, songkla thailand, pulau kucing dan tikus, zoo songkla, di songkla, pattani thailand, thailand, melancong, tempat menarik di Malaysia,







ni gambar-gambar lama kami masa di Pantai Samila, Songkla Thailand pada tahun 2010. dah lama sangat dah gambar ni. masa ni jaa belum peknen kan fikri lagi. kalo korang perasan gambar masa kat thailand la yang jadik header di blog jaa sekarang ni. en.suami crop dan edit untuk jaa. hihihi...

entah bila la pulak kitorang nak balik melawat nenek jaa kat Thailand nun. nenek jaa (belah mak) kini umur lebih 70 dah kot rasanya. uzur sangat dah. hope fikri sempat jumpa moyang dia ni satu hari nanti! insyaALLAH hujung tahun ni kot kami kesana pulak.... hihihi...


p/s : korang pernah masuk Thailand? Pekan Golok? Takbai?

11 comments:

  1. gambar tu lah kat header jaa rupanya..hihik

    ReplyDelete
  2. Ja asal sana ehhh. Ritu nina p songkla. Kedai atas sampan tu. Hiihi. Floating market

    ReplyDelete
  3. Takpernah pulak pergi... huhu sedih betull

    ReplyDelete
  4. ni gambar hineymoon eh kak jaa? syoknya tengok... sweet sgt berdua tu :)

    ReplyDelete
  5. bestnya.... harap lepas pru nanti pakej2 jadi murah dan gaji somi naik... hehe

    ReplyDelete
  6. bestnya jalan2 thailand. belum pernah sampai.

    ooo inila pict header tu ye. ;)

    ReplyDelete
  7. cik siti pernah pegi smpai danok ja...huhu

    ReplyDelete
  8. Ehh..ni la gmbo header kan..deqla penah sampai sempadan je ..kohkoh

    ReplyDelete
  9. terpegun jap tgk kucing besar tu...
    cantikk...
    tak sangka ada di thailand...

    ReplyDelete
  10. ok..nampak dah..ada 1 gambar jaa gn en suami tu,,jaa buat header kat atas tu kan..hihihi

    ReplyDelete
  11. hehehe..suka tengok gambar jaa dgn husband kat sana

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...