kelab blogger ben ashaari, KBBA,

07 April 2013

Keputusan ABPBH : Johan atau Zizan??



kecoh pakat duk berteka-teki sendiri
Siapa Pemenang Anugerah Bintang Paling Populor
persaingan dilihat sangat sengit!

JOHAN atau ZIZAN??


korang rasa saper paling layak menang? jangan deduanya tak menang udah ler... hihi... bagi jaa, Johan memang serba boleh dan dia lebih layak untuk menang. bagi jaa jugak Johan ni lebih hebat dari Zizan tapi bila dilihat faktor Zizan yang mungkin 'lebih hensem' dari Johan, mungkin Zizan akan dapat vote yang lebih kot! hahahahaha.....


update terbaru : tekaanku jauh tersasar...rezeki Shaheizy Sam kali ni!

13 comments:

  1. tgk kejap2 je jaa.
    entah siapalah akan dapat kan..

    ReplyDelete
  2. bajet zizan menang tp apekan daya

    ReplyDelete
  3. Zizan pun menang banyak award gak..hi hi..tapi penangan Sam lagi kuat...M pun suka lakonan Sam...dia mmg layak menang ^_^

    ReplyDelete
  4. Zizan banyak dapat kategori undian online... =D

    ReplyDelete
  5. tak tengok tp tau dr tweet. sam menang. ;)

    ReplyDelete
  6. jawapannya..shaheizy sam.hahhahaaha

    ReplyDelete
  7. tersasar tak pe. zizan menang jugak. byk kot dia dapat.

    ReplyDelete
  8. yg kategori komedi tu kan, kak ina harap2 johan sbb johan kak ina rs lg lawak dr zizan.. tp tu la, xda rezeki johan lagi

    ReplyDelete
  9. yg kategori komedi tu kan, kak ina harap2 johan sbb johan kak ina rs lg lawak dr zizan.. tp tu la, xda rezeki johan lagi

    ReplyDelete
  10. Huhuhu...rupanya sam yg menang...kohkohkoh...tp sejujurnya deqla lebih suka johan dr zizang..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...