kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 April 2013

Koleksi Jam Tangan Wanita. Comel!!


jom kita cuci-cuci mata tengok design jam
semuanya comel dan ohsemmm....!!


febret jaa kalau design macam ni nih


 pelbagai design yang menarik


yang ni pulak meriah betul ngn diamonds


 mickeyy? sesuai untuk si feminim!


 kaler terang untuk pemakai yang berani

yang ini pun comel... simple but nice!


Semua gambar koleksi jam ni dah amik dari google. jaa tak jual pun. sesaje tepek kat sini saje nak cuci mata..hihihi... abang ooo abang... beli satu jam baru untuk jaa, boleh? kekeke..


14 comments:

  1. kak jaaaa......! miss u! sihat dop??

    shu nak hat merah tu. kihkih.

    ReplyDelete
  2. waaaa...memang cantik la jam yg first tu

    ReplyDelete
  3. perghhhh. lawonye ade batu batu. hehe. yg petak takde ke. :)

    ReplyDelete
  4. comel2 belaka.. jaa kena beli semua la :3 hehe.. suh cik abg hadiahkan setiap minggu satu.. hehe

    ReplyDelete
  5. yg lest tu cantik..tp mcm tak sesuai dgn tgn nur yg gelap ni..kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. simple n cntik jam2 tu jaaa hehee :D

    ReplyDelete
  7. Kaler pink tu yg paling cantikkkkk....hihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...