kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 April 2013

Main Badminton Bersama Ofismate






aktiviti kami memalam hari kalau takde sebarang keje nak dibuat. booking court dekat-dekat sini jer pongg... en.suami pun join main sekali gak ngan geng ofis jaa. best jugak layan badminton ramai-ramai gini. meriah betul. jaa lak sempat main kejap jer. jaa kan ketot jer orang nya. so stamina tak berapa nak kuat. awal-awal lagi dah pancit. tak leh nak challenge ngn deme-deme yang lain tu... huhuhuhuhu....


10 comments:

  1. best dapat bermain badminton.. dah lama kak aiza tak main badminton ni..

    ReplyDelete
  2. bestnye...badan sihat otak cergas ^^ dh lame x main badminton

    ReplyDelete
  3. Bagus ler bersenam selalu cm tu tapi jgn lupa jaga makan minum jugaaa..

    ReplyDelete
  4. majulah sukan untuk kesihatan,cewahh

    ReplyDelete
  5. Jelesnyaa...jaa sempat beriadah...
    Nur ni belik keja lambat..tak sempat nak beriadah mcm ni....huhuhu

    ReplyDelete
  6. ai pun kdg2 main kat tmp kerja.abis time kj trs main sblm blk umah :)

    ReplyDelete
  7. Sukan yg deqla suka badminton!! Syoknya main mlm2 camni...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...