kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 April 2013

Mencari Waktu Untuk Karang Entry Melaka





Lima hari empat malam (5H4M) bercuti ke Melaka sangat menyeronokkan. heppy tak terkata. banyak giler gambar yang kami snap hingga naik juling mata nak pilih yang mana paling best untuk tepek kat blog ni.... hihihi... ikutkan hati semua nya nak upload, tapi itu melampau lah pulak kan... hihihi... btw jaa akan slow-slow amik mood untuk mengarang entry melaka....

p/s : tak tahu nak start dari mana dulu..huhu.... :)

12 comments:

  1. ade je entri baru. meriah je tgk online user sini. :)

    ReplyDelete
  2. tahun ni pun memang siti plan nak kesana... sepatutnya bulan 4 haritu. ni extent lepas pru mungkin...

    nanti helo siti bila post melaka tu dah ada... tempek link di belog neskopi k.. thanx

    ReplyDelete
  3. start hari pertama la jaa. hehe..

    ReplyDelete
  4. Saya pun akan ke Melaka 30hb ni, beri ceramah..g sorang2 ni malas pulak nak bersiar2 di sana..

    ReplyDelete
  5. Amboiiii ketatnya suar merah tu..hahaha...syok la jenjln...kalo deqla pun mesti giler bergmbr gak..smpai pening nk pilih..huhu

    ReplyDelete
  6. mesti byk gambar kan..
    tak sabar nak tgk..
    seru baik2 mood tu tau.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...