kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 April 2013

Mini GA 2 by Syiela


http://semekarartie.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2.html

salam dears!!
pepagi hari ni, jaa nak join segmen anjuran Blogger Syiela
tarikh tutup segmen ni adalah pada 27 April 2013 ini
kengkawan yang nak join tu, mohon klik banner kat atas tu yer...
mana tahu kot ada rezeki korang untuk dapat BEDAK ARAB FREE...ye dak?
jaa dah join, korang bila lagi??



p/s : jaa teringin nak wat GA jugak ler....huhu...any sponsor?? :p

6 comments:

  1. gud luck...cik nor nak sponser blh?hihik

    ReplyDelete
  2. Good luck jaa...nk sponsor?? Nanti inform deqla k.. :-)

    ReplyDelete
  3. tq join...jom cek pemenang http://semekarartie.blogspot.com/2013/05/pemenang-mini-ga-2.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...