kelab blogger ben ashaari, KBBA,

10 April 2013

My Little Hero & toys




fikri ngan menan nya yang baru sebahagian. huhu. ada banyak lagi dalam bilik yang mak nya sorokkan. yang dalam bakul, dalam paper bag. hihi. tapi... bila dia jumpa terus dia sepahkan semua.... dan tetiap sudut ada jer terselit menan nya. celah pintu, bawah toto, bawah kerusi, kat sinki dapur, belakang tv dan jangan terkejut dalam handbag kita pun kengkadang ada gak terselit... hihihi.... ragam bila ada anak kecik gitu lah... sokmo ada seperais! (-_-)


p/s  : pejam celik2x, fikri dah nak masuk 1thun setengah dah... :)

15 comments:

  1. blh doh tu nak tambah sorg lg jaa...hihik

    ReplyDelete
  2. Suh mak dia ingat selalu..
    Tu yang sumbat dalam handbag tu...
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  3. hihii siap dlm handbag yer.. hehe

    ReplyDelete
  4. fikri pun pandai buat surprise tau. huhu..

    ReplyDelete
  5. Sabaq ja la..senasib la kita..hi hi..mmg letih bab2 kemas mainan ni kan

    ReplyDelete
  6. biasalah tue anak2 kecil kan..jadi mmg selalu bersepah...

    ReplyDelete
  7. amboi fikri. byknyer mainan. blh aunty nik pinjam..hehe

    ReplyDelete
  8. dah besar.. berjalan elok xjatuh2 dah ek

    ReplyDelete
  9. hehe,,pndai dia susun kereta... lya ,mainan y halus2 kutip & buang,klo tpijak kaki mmg sakitt

    ReplyDelete
  10. seronok jd budak kecik,xyah fikir pape,fikir maen jee :)

    ReplyDelete
  11. dlm handbag tu menan ape? lego? hehe.

    ReplyDelete
  12. Byknye menan dia..meh main sesama ...hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...