kelab blogger ben ashaari, KBBA,

14 April 2013

On My Way to MELAKA : Hip Hip Horrey!


salam sejahtera untuk semua!!



Tuan Blog bercuti ke Melaka selama 4H3M.. terima kasih pada semua pengunjung setia blog jaa. pada yang drop komen pun terima kasih gak. Sila lah drop komen bebanyak yerkkk.... hahahaha… insyaALLAH kalau ada kelapangan jaa akan update perkembangan kami kat sana. Kalo tak de tu, tandanya tuan blog sibuk bergoyang gedixx di Melaka lah tu yer… hihihi… tapi jaa dah set autopublish beberapa entry untuk tatapan korang untuk minggu ni.... ok babai. selamat merindukan daku!!

p/s : doakan kami selamat pergi dan pulang ya…

8 comments:

  1. moga selamat sampai dan balik. happy holiday :)

    ReplyDelete
  2. slmt bercuti sakan. ade harapan dpt adek la si fikri. hehehehe.

    ReplyDelete
  3. waaaa..seronoknyaa..!
    Melaka best jaa....

    byk tempat boleh pegi..
    selamat bercuti jaa.. :)

    ReplyDelete
  4. lama juga bercuti.. bestlah bercuti wktu sekolah. murah dan xjem. hehe

    ReplyDelete
  5. Wahh syoknye ke melaka...jaa, nti deqla mai lg tau komen entri...smpt komen 1 je ni.,.cpt atau lmbt deqla pasti terjah k...take care tau...

    ReplyDelete
  6. Selmt pegi dan pulang...enjoy !!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...