kelab blogger ben ashaari, KBBA,

11 April 2013

Pasar Malam Wakaf Che Yeh


jom jenjalan ke wakaf che yeh semua
cecuci mata sambil lenguhkan kaki dan perabihkan duit....hihi...

pasar wakaf che yeh, ada apa di wakaf che yeh, peta wakaf che yeh

jeans made in 'Golok'. murah, lawa dan kualiti 'baekk' punya!

lokasi wakaf che yeh, dimana wakaf che yeh, tempat menarik di kelantan, tempat best di kelantan

kain sembahyang cecomel

apa itu wakaf che yeh, alamat wakaf che yeh, wakaf che yeh, pasar malam wakaf che yeh

kain pasang/batik lelawa dengan pelbagai design


jersi murah pun ada...RM15 hingget sepasang utk budak
made in Thailand jugak ni...hihi...


model spek spuloh hingget. comey tak kak ton?? (^_^)


alat make-up pong ado, nok brand gapo? royak jer.. semuo ado.
MAC, Lancome, Dior, Shiseido, sume ado heh
tapi yang kelas murah ler, tiruan punya. Gred A! (kata si penjual ler)


barang menan pun ado....utk bebudak, tapi.....
kalau makpak budak nak wat main pun boleh gak. ('',)


p/s : jemput 'maghi' kelate buat semua yg 'non-kelantan' okeh!!

12 comments:

  1. lama dah tak singgah wakaf che yeh ni. rindu la nok jln2 sini

    ReplyDelete
  2. murah, berbaloi2. hehe
    perabih duit tu yang nak dengar..

    ReplyDelete
  3. org kelate ni pun baru je sekali p wakaf che yeh. hehe..

    ReplyDelete
  4. setiap hari ke ni ja..?
    jauh tak dgn pasar khatijah tu...?

    ReplyDelete
  5. awww..byknyer,,mau rambang mata..dgr citer brg2 kat sana sgt2 murah kan...

    **salam pknalan jaa.. tq coz sudi hbs kn masa utk khatam kisah2 lya ;-)

    ReplyDelete
  6. biasa dengar tapi belum berkesempatan pergi..

    ReplyDelete
  7. meriah pasar ni.. pernah pg sekali dulu...

    ReplyDelete
  8. woo,bes gak..mkanan ada tak?kikiki

    mood:lapaq sampai ketaq lutut

    ReplyDelete
  9. pendek kate byk brg imitation la kan. hehe.

    ReplyDelete
  10. nor pon jare2 g pasar mlm wakaf che yeh..:)

    ReplyDelete
  11. Nanti la deqla kelek kelate,jaa bawak deqla ke sana eh..hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...