kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 April 2013

Rupa Bentuk Setem Hasil


salam dears!! sihat kah?
jaa hari ni nak citer 1 kisah dongeng jakun
korang tahu tak? jaa tak kenal rupa Setem Hasil..
hahaha... umur dah 25... ni first time tengok...kekeke..
jakun sungguh kan?! ker korang sendiri pun tak kenal jugak ekkkk???
sape yang tak kenal jugak, jemput tengok jom!!




tadaaaa.... ni laa ghuper Setem Hasil....
kecik kemetot macam setem biasa jer pong...
tapi mahal giler tu RM10 sekeping..aiyarkk!!
nak beli pulak kena beli kat Pejabat Tanah , bukan Pejabat Pos biasa


p/s : oklah babai... tu jer yang jaa nak tunjuk nya... (^_^)

10 comments:

  1. kak intan da penah tgk dah..:)) muda lagi ja n..baru 25...:))

    ReplyDelete
  2. jaa guna utk apa? pet dulu time isi borang perjanjian ptptn..

    ReplyDelete
  3. first time tengok ni... wahhh, unik bentuk dia.. i mean, tak ada macam stem 30sen bercorak2 tu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. cikna pun baru je kenal aritu masa teman mama p tukar nama tanah pusaka. kihkih..

    ReplyDelete
  5. pernah tgk..mmg comel je bentuk stem tu...

    rasanya harga tu mmg macam tu kot...

    ReplyDelete
  6. memang la kak jaa, setem hasil tu kegunaan utk benda2 tertentu je. memang mahal pun. then cop hasil pun org tertentu je boleh cop setem tu kan? eh, kak jaa baru umur 25tahun??

    ReplyDelete
  7. nak buat agreement gunalah setem nie..:)

    ReplyDelete
  8. Kak M pun first time nengok ni...klasiknya...

    ReplyDelete
  9. dah pernah tgk.kecik tapi mahal kan..hehe

    ReplyDelete
  10. Penah tgk..tp ape psl mahai sgt?? kohkoh

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...