kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 April 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY



hari ni jaa nak join segmen lagi....
kebetulan mood nak wat entry cecuti melaka belum ada
so jaa nak main join segmen jer la dulu hari ni...
korang yang nak join jemput klik banner kat atas tu yer!
segmen ini anjuran blogger : Hazwan Hairy

SYARAT-SYARAT :

        1. Anda mestilah FOLLOWERS blog Hazwan Hairy
        2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
        3. LIKE page penaja : I LOVE BLOGGING
        4. Tajuk SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
        5. Tempek header seperti diatas.
        6. Link kan entry anda pada post --> entry ini

tarikh tutup : 24/05/2013

5 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...