kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 April 2013

Tukang Jahit Manik Crumble Penuh Seni


Salam sejahtera buat semua!!


hari ni jaa balik keje awal. pukul 3 petang dah balik dah. sebab minggu ni jaa masuk syif pagi (7AM).... hihi. disebabkan boring taktau nak buat apa, jaa pun ngadap ler tenet sehari suntuk hari ni! bukan apa, jaa saje menggodek google untuk mencari resepi-resepi baru. pastu bila lelama, jaa terbabas hingga tergoogle pulak corak-corak jahit manik dan kaedah terbaru Menjahit Manik Crumble!


cara jahit manik, jahit manik crumble, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, jahit manik, tutorial jahit manik, blog jahit manik, belajar jahit manik,

credit to : ButterflyBeads


makanya, dalam sibuk jejari duk menggoogle corak dan design terbaru manik crumble tuu, jaa terjumpa pulak satu blog jahitan manik yang super duper ohsemmmm nih! nama blog dia adalah, ButterlyBeads. dia punya hasil jahit manik memang terbaekkkkk beb! geram betul jaa tengok! korang sila lah terjah blog beliau ya, jaa konfem korang akan berpinar mata macam tengok emas, intan dan berlian!

cara jahit manik, jahit manik crumble, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, jahit manik, tutorial jahit manik, blog jahit manik, belajar jahit manik,

credit to : ButterflyBeads


berseni betul dia punya tangan. plus lagi, pandai sungguh dia matchkan kaler manik-manik pearl glass tu. nampak bersinar dan kelihatan seperti corak bunga yang 'hidup'! meleleh pulak air liur jaa bila tengok. memang jauh panggang dari api ler, kalo nak dibandingkan hasil jaa jahit manik crumble hari tu. refer entry ini : 'Cara Mudah Belajar Jahit Manik Crumble'.

cara jahit manik, jahit manik crumble, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, jahit manik, tutorial jahit manik, blog jahit manik, belajar jahit manik,

 credit to : ButterflyBeads


Gambar-gambar yang jaa amik ni semua adalah 100% milik Blog ButterlyBeads. Fyi, gambar hasil jahit manik ni semua adalah merupakan tempahan yang dah siap untuk customer dia. memang terbaikk ahhh! nampak mewah coraknya, bagai baju mak-mak datin!! ramai betul customer dia. nampak tak disitu dia punya seni jahitan memang power dan dipercayai kan? maka tak heran la dia boleh dapat banyak tempahan. ye dakk?


cara jahit manik, jahit manik crumble, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, jahit manik, tutorial jahit manik, blog jahit manik, belajar jahit manik,

credit to : ButterflyBeads


korang yang nak tempah jahit manik baju untuk raya tahun ini boleh la berkunjung ke blog dia ya. klik jer ButterlyBeads ni. harga tempahan tak tahu pulak jaa berapa yang dia amik. jom la ramai-ramai terjah dan follow blog ButterlyBeads ni. boleh pakat cuci mata tengok hasil jahit manik dari dia!!


Jom baca lagi entry berkaitan jahit manik disini :






9 comments:

  1. kemasnya jahitan manik tuuuu

    ReplyDelete
  2. memang comel kan...

    nak buat tak berapa kreatif

    ReplyDelete
  3. cantik...tapi cik siti mmg tak leh pkai bju yg ada manik ni...sbb tak reti nak jaga...nnt abes berterabur sgala manik...hehe

    ReplyDelete
  4. Cantik dan kemas la hasil kerja BB tu..

    ReplyDelete
  5. cikna!! tak pandai.. hehe.. cantik2 semua kan.

    ReplyDelete
  6. Cantiknyaaaa. Huu. Tak pandai langsung jahit manik.

    ReplyDelete
  7. perghh,,,mmg cantiklah..
    kena betul2 telitikan...

    ReplyDelete
  8. Sgt ohsem ok..!!!! Tgn deqla ni kalo buat ke laut gamaknya..kohkoh

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...