kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 April 2013

WEEKLY GA BY SHARINA




salam dears!
hari ni jaa nak join segmen simple ini, anjuran oleh Sharina
korang kalau nak join sila klik banner pink kat atas tu yer
syaratnya sangat mudah..... wish me luck yer kawan-kawan!

tarikh tutup : 23 april 2013

5 comments:

  1. good luck jaa.. nnti dpt hadiah, bg kt pet eh :P

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum thnks sbb join..jom ambik berkat dengan BW peserta lain..kot2 dapat hadiah :)

    http://www.opzzpinky.my/2013/04/bakal-pemenang-3-weekly-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  3. Wahh sha anjur ga...ish dia pun guna domain kan...hukhuk...apepun good luck jaa...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...