kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 April 2013

Zura Thr Gegar : Aku Minat Dia!!


wahh...tajuk tak menahan!
jangan korang ingat jaakechik ni lesbian pulak, kekeke!
ekceli jaa memang peminat Mek Zura ni.
FYI, Mek Zura ni Penyampai di Radio THR GEGAR
kalo kat pantai timur ni, THR ni kira radio yg paling best laaa!! ~bagi aku!


jaa paling suka kalo part 'Sembang Petang'
sebab ada Mek Zura yang suka 'Kecek Banyok' hehehhe...
pandai dia amik hati pendengar dengar celotehnya yang bersahaja
topik yang yang di utarakan pun best-best!
senyum sengsorang jaa bila layan Sembang petang!


maybe yang di luar Pantai Timur tak tahu pasal THR GEGAR ni kot
tapi jaa sebagai Ore Kelate memang suka dengar THR GEGAR ni.....weeee!



pic jaa cilok dari : FB MEK ZURA THR GEGAR

6 comments:

  1. kalau ada astro diorg tahu kot.selalu akak pi makan, diorg pasang jea THR ni kat astro.

    memang Zura ni byk cakap kan. suka gak dgr.

    ReplyDelete
  2. moleknya zura.. :)

    tak salah dalam astro ada THR gegar ni...tapi nur tak pernah dgr...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...