kelab blogger ben ashaari, KBBA,

11 May 2013

10 Pengomen Setia APRIL 2013



10 blogger yang nama dia ada kat atas tu merupakan antara pengomen setia untuk blog jaa pada bulan April lepas... terima kasih banyak-banyak jaa ucapkan buat semua yang tersenarai. sesungguhnya untuk menjadi pengomen setia di mana-mana blog sangat lah tinggi komitmennya. jaa pun tak tahu macam mana korang boleh berjaya sampai macam tu sekali! sungguh hebakkk korang sume ni tau!! jaa sendiri mengaku, jaa pun tak leh nak challange korang bab blogwalking dan drop komen ni. sokmo jer masa tu mencemburui jaa... ewahh salahkan masa pulak! haha... aci dak guna alasan kuno tuh?? (>_<)



Dan sebagai tanda terima kasih, jaa ada sedikit ole-ole kecil untuk korang. ole-ole ni datang dari Melaka tau. keychain aje pong. aci lah jugak kan? dari nan hadooo.... weeeee! so, cecepat kasi nama penuh dan alamat kat jaa ek.... lagi cepat korang bagi alamat, lagi cepat jaa poskan hadiah ni.... alamat tu terserah kat korang ler, nak drop kat mana pun. ke email boleh, di facebook jaa pun boleh, kat komen entry ni pun boleh. dun worry aii takkan publish punya.... ngeeee!!


p/s : masih di minggu busyyyyyyyyyyyyyyy ni.....hrmmmm!!


15 comments:

  1. singgah sini..untung dpt keychain melaka..

    ReplyDelete
  2. tahniahh ! huhu . jelesnyaa . menyesal sebab selalu jadi silent reader . huhu

    ReplyDelete
  3. cntik nyer keychain... :) thniah utk mereka ^_^

    ReplyDelete
  4. thniah kpd yg menang.

    p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

    ReplyDelete
  5. wah..terbaik lah!tahniah semua yg setia hehe

    ReplyDelete
  6. wahh..hebat r diorang nie...kena ngadap dpn pc r klu mcm nie..hehe

    ReplyDelete
  7. Nama Nur adalah..
    Segan pulak rasanya jaa..
    huhuhu

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat mereka.. memang rajin mengomen nie.. hehe. betul2 kena rajin BW dengan drop komen baru dapat top 10 nie.. hehe. Comel je keychain tu :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kt mereka... hebat la diorg ni kak jaa :)

    ReplyDelete
  10. thanks jaa...nnt cik nor hantar detail..:)

    ReplyDelete
  11. wah..ade dlm senarai jugak tu.tahniah untuk diri sendiri..kikiki

    ReplyDelete
  12. eh tak tersangka..terselit juga dlm carta blog jaa yew... hiihih..

    ReplyDelete
  13. Ehhh x sgka ada nama deqla di situ..punya la lama x mai sini..ade gak rezeki deqla eh!..huhu...tacingggg....thanks dear...ni yg syg lebih ni..hahaha

    ReplyDelete
  14. dtg nak tengok2 keychain cantik..tahniah pada semua yang dapat..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...