kelab blogger ben ashaari, KBBA,

07 May 2013

3 Beranak Demam Selesama




salam dears!

banyak hari dah jaa tak update blog kan? bukan apa, kami 3 beranak ni dilanda demam PRU13. dah banyak hari dah. memula fikri dulu kena, pastu en.suami, kemudian berjangkit lak ngan jaa. melepek jer jaa 3 hari lepas. now, fikri dah ok dah. jaa ngan en.suami ada lagi selesema sikit-sikit. jaa tak amik MC pun. just amik cuti pada 4hb dan kebetulan 5hb jatuh pada hari off (pada hari mengundi) so, berehat di rumah jer la sepanjang 2 hari tuuu. kelmarin jaa start keje dah. hari ni pun kerja jugak. insyaALLAH malam ni jaa akan slow-slow blogwalking yaaaa!!



p/s : selesema ni payah betoii nak hilang..huhu..


18 comments:

  1. semoga cepat sembuh...:)
    Jgn lupa minum air banyak banyak

    ReplyDelete
  2. salam jaa...lame tak singgah cni..
    moga jaa satu family cepat sembuh ya...mmg terkena demam pru13 jgk la ni..hehe

    ReplyDelete
  3. ketiga tiganya demam, haha semoga cepat sembuh yer kak jaa :D

    ReplyDelete
  4. akak pun demam n sakit tekak jugak ni

    ReplyDelete
  5. tak payahlah kak blogwalking ni.. akk rest je ye dan cepat sembuh anak beranak, itu yang ena minta sekarang ni... =)

    ReplyDelete
  6. ish2 ni kes lepas balik dari bercuti kt. hehe lambat skit nak selesema :P

    semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  7. siannya... moga cepat2 sembuh yer...

    ReplyDelete
  8. samalah kita..dalam umah ni, nur dgn mak kena selesema...

    moga cepat sembuh ye jaa..

    ReplyDelete
  9. Musim skng ni jaa..haritu pun deqla mk dmm dah pastu cpt2 tegok air 100 plus..alhamdulillah x jd dmm..hihi

    ReplyDelete
  10. musim demam skg semoga cepat sembuh jaa

    ReplyDelete
  11. paling x suka kalau deman nie..bad mood jer

    ReplyDelete
  12. ala siannyer.musim demam kan. kwn opis pun ada yg sampai mc berhari2 sebab demam

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...