kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 May 2013

Aktifkan Semula Akaun CHURP CHURP


 salam dears!!

Setelah sekian lama jaa tak aktif dalam ber-ChurpChurp, baru sekarang jaa rasa nak aktifkan balik. bukan apa, jaa sebenarnya macam dah merajuk sikit ngn ChurpChurp ni. camana tak merajuk, lambat sangat earning nya nak naik. seminggu just 20-40sen jer yang berganjak. adeh.. sedih giler..!! sob..sob...


churpchurp, buat duit dengan blog, buat duit melalui churpchurp, tips blogging, earning blog,


earning jaa memang dah lama menginjak angka RM50 (sejak tahun lepas lagi). tapi disebabkan selepas masuk ke angka RM50, jaa tengok earning nya makin susah utk naik, membuatkan jaa malas untuk share kempen tu lagi dah... huhu... tapi sejak dua menjak ni jaa dah rajin semula dah untuk share iklan ChurpChurp ni. makanya dapat ler kumpul sebanyak ini pada dua minggu lepas iaitu = RM54.80


churpchurp, buat duit dengan blog, buat duit melalui churpchurp, tips blogging, earning blog,


ini pulak jumlah earning jaa yang terbaru pada minggu ini, iaitu sebanyak RM55.60.... wahahaha nasib baik ler ada jugak perubahan. kalo tak memang mood nak share kempen ChurpChurp ni tak berapa nak cergas ler.... dulu-dulu jaa rajin share ChurpChurp ni di blog jaa ni tau (masa awal-awal berblog), tapi sekarang tidak lagi, jaa lebih suka berkempen di FACEBOOK sahaja. nak add jaa? jom klik sini : JaaKechik



p/s : duk nampak duit je minggu nih....weeehuuuuu!!

6 comments:

  1. jom jom kite klik. kite pun baru aktif balik. pm kat fb dakpe. :)

    ReplyDelete
  2. Nur tak aktif dah...
    lepas cashout hari tu,
    malas nak aktid dah...huhuhu

    ReplyDelete
  3. entah bla blh cashout tak thulah..huhu...slow la churp2 ni..:)

    ReplyDelete
  4. X penah ada pun churp2 ni...lg sadis...kohkoh

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...