kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 May 2013

Alvin and Chipmunks : Kartun Febret Fikri




Alvin and Chipmunks ni adalah cerita kartun febret fikri tau...
time dia merajuk atau menangis, pasang jer citer ALVIN konfem terpujuk!




ekceli, mainan ALVIN ni fikri dapat dari Ayah Su dia (adik en.suami)
katanya dia dapat dari Mekdi.  suka sungguh fikri dapat menan Alvin ni tau...
jaa dah lama carik menan mcm gini, tapi tak tahu kat mana nak beli
kalo menan karakter Dora, Boboiboy, Upin Ipin tu banyak laaa....


p/s : sedang slow-slow merangkak membalas jejak anda.... (^_^)


13 comments:

  1. oo..fikri suka Alvin and Chipmunks yer..mmg ssh nak tgk mainan camtuu

    ReplyDelete
  2. min pon suka chipmunk jugak.. comey gg dua batang ..huhu

    ReplyDelete
  3. Ada gak sbnrnya peminat yg suka kumpul brngan mainan mcm ni d mcd.kalu nk beli mahai gk sb orignal produk.

    ReplyDelete
  4. comel la.warna nya sama dgn blog ciksu ..hihi

    ReplyDelete
  5. uish,peberet alvin chipmunks gitew,internatiol pnya...hihi

    ReplyDelete
  6. Best jugak. Tp klw anak sy siang malam dok oggy n cockroach.

    ReplyDelete
  7. Katun comel gini mak budak pun suka jaa...haha....x menahan dgr suara depa tu..

    ReplyDelete
  8. cer bagi fikri tgk video yg chipmunk nyanyi. konfem dia suka. huhu..

    ReplyDelete
  9. alolo tomey..nnti ketg aunty eni leh kawan ngn fikri..hik2

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...