kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 May 2013

Asam Pedas Ikan Pari depan Dream Hotel


Datang melaka, jaa dah sesiap planning untuk pekena Asam Pedas
ada banyak senarai Restoran Asam Pedas yang jaa terjah masa ke Melaka hari tu
dan yang ini adalah salah satu nya!

asam pedas nyonya Melaka, asam pedas pokok besar Melaka, asam pedas sedap di Melaka, asam pedas selera kampung Melaka, tempat makan best di Melaka, tempat menarik di melaka

Jaa order Asam Pedas Ikan Pari

asam pedas nyonya Melaka, asam pedas pokok besar Melaka, asam pedas sedap di Melaka, asam pedas selera kampung Melaka, tempat makan best di Melaka, tempat menarik di melaka

my en. suami pilih untuk makan Bihun Sup

asam pedas nyonya Melaka, asam pedas pokok besar Melaka, asam pedas sedap di Melaka, asam pedas selera kampung Melaka, tempat makan best di Melaka, tempat menarik di melaka

telur dadar wajib ada untuk suapkan si Fikri..hihi...

asam pedas nyonya Melaka, asam pedas pokok besar Melaka, asam pedas sedap di Melaka, asam pedas selera kampung Melaka, tempat makan best di Melaka, tempat menarik di melaka

kedai makan ni betul-betul berhadapan Dream Hotel yang kami menginap


 p/s : komen jaa untuk kedai ni : sila tingkatkan kebersihan kedai anda...huhu..

9 comments:

  1. sedapnyaaa tgk asam pedas tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. Salam Jaa..
    huhu walaupun kampung hubby nisah kat melaka, sampai sekarang nisah tak tahu asam pedas yg sedap kat situ hehhe

    ReplyDelete
  3. harap harap tokeh kedai baca komen bawah tuh! mlk ngn asam pedas mmg xleh dipisahkn...

    ReplyDelete
  4. kurang bersih ke? errr.. tp jaa dah makan. hihi..

    ReplyDelete
  5. datang melaka nih,menu utama harusla asam pedas kan.

    ReplyDelete
  6. Haa asam pedas ikan pari ar sedapppp....ehh kotor ke restoran dia?? Huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...