kelab blogger ben ashaari, KBBA,

31 May 2013

Bergambar Berdua Sajo!



anakku, fikri, jaa kechik, jaakechik, anak jaakechik, family, keluarga jaakechik, keluarga, haziq fikri,

anakku, fikri, jaa kechik, jaakechik, anak jaakechik, family, keluarga jaakechik, keluarga, haziq fikri,

anakku, fikri, jaa kechik, jaakechik, anak jaakechik, family, keluarga jaakechik, keluarga, haziq fikri,


sesekali bergambar dua beranak.... muahaha... dah takder keje nak buat... layankan sajo yerrr.... sila jangan muntah yer korang..... pic ni di snap sebelum kitorang nak kuar menyopping... masa tu boring giler kot duk tunggu bapaknya yang lama duk bersiap! kalah aii yang pompuan neh.... 


18 comments:

  1. jaa ni comel la.. sekali pandang mmg mcm ikin... :-)

    *kami 3 beranak x sihat sepenuhnya lg jaa... duk pakat batuk berkahak lagi skrg ni... sian kat anak2 la.. dorg xreti nak kuarkan kahak...

    ReplyDelete
  2. amboi,pndai yee fikri posing..:)

    ReplyDelete
  3. sesekali gamba bedua apa salahnyer kan

    ReplyDelete
  4. alahai comelnya mak ngn anak ni..hehe

    ReplyDelete
  5. alololo..comelnya anak beranak ni :D

    ReplyDelete
  6. hahaha. igtkan berdue bsame suami. awat lame bersiap tu. :)

    ReplyDelete
  7. bapak yg bersiap lama..sabor aje lah..hahaha

    ReplyDelete
  8. itu biasaa... kite pun sama suka tgkap gambo syok sendiri ngn bby.. kikiki

    ReplyDelete
  9. olololoh.. cumeynye si kecik tu .. nak senyum tapi separuh2 je senyumnya.. hi2.. cutee

    ReplyDelete
  10. hahaha untunglah anak akk nk bergambar... anak buah sy, perghhhhhhh tension dibuatnya.. bukan nak duduk diam...

    ReplyDelete
  11. daddynya tukang snap la tu. hehe..

    ReplyDelete
  12. ehe.... berdua saja... sesekali berdua kan..apalah yg lambat benor en hubby jaa bersiap tuu..ehe

    ReplyDelete
  13. Amboi kemain bapaknya bersiap ye..hihi
    dua2 comey ;)

    ReplyDelete
  14. Comei lote duo beranok nih.... ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...