kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 May 2013

Bertemu Rakan Lama En. Suami di Melaka


dulu en.suami jaa masa bujang dia dulu, dia keje di melaka
keje sebagai apa tah, jaa pun tak gheti nak bagitahu
kerja-kerja ukur jalan kalo tak silap kot (jaa belum kenal dia lagi amsa tu)
so, dia dah lama pasang niat nak ke melaka yang dah lama dia tinggalkan tu


ini laa sahabat baik my en.suami masa di keje kat melaka dulu


pada pagi kami nak A Famosa, rakan en.suami ajak brekfes kat sini
katanya restoran ni spesel! so, kami layankan saja



diroang order bihun sup untuk brekfes
but kami laki bini ni macam pelik pulak
brekfes pepagi hari hari ngan bihun sup? aiyarrkkkk?
dia cakap kat Melaka ni biasa, brekfes macam gitu
so kami layankan jugak



en.suami pilih mee kari
haha...buang tebiat sungguh kami rasa pepagi pulun hidangan macam ni...
kat kelate biasa brekfes nasi ber-lauk/nasi lemak/kuih/roti canai/telur masak separuh
best ke makanan kat sini? erkk...bagi jaa kureng kot! ~maaf aii perlu jujur. (>_<)



sambil makan, sambil rancak berbual
best jumpa mereka sebab diorang belanja makan peramah
en.suami nampak hepy bila dapat jumpa kawan lama dia
ala-ala menjejak kasih pulak...kekeke...



8 comments:

  1. hahah, 1 keunikan kt sana brekfast mkn cm gitu, pglmn tu jaa..

    ReplyDelete
  2. Mee kari ke mee rebus tu..?
    nampak mcm mee rebus...

    ReplyDelete
  3. Owhh kat sana pepagi breakfast makan camtu ye.. :)

    Lain tempat lain caranya kan :)

    ReplyDelete
  4. Errrrr Bekpes bihun sup? Mmg lain caranya yek...

    ReplyDelete
  5. best apa dpt jejak kasih nie..dah lama x jumpa pas tu jmpa semula..mmg byk benda nak dibualkan...

    ReplyDelete
  6. Jejak kasihan ni..kasihan sbb makanan jaa kata kureng sdp...hahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...