kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 May 2013

Bihun Sup...Tu Dia Din Bom Sup Utara


salam dears!!


Al-kisah nya kami tak tahu nak makan kat mana selepas seharian letih duk jenjalan. pastu tu terus ikut jer memana yang kami rasa nak lalu, sambil mata sibuk duk melilau cari tempat makan. hajat nak Pekena Cendol Jam Besar kedai tu tutup pulak so, kami mencari ler makanan lain. takmo nasik nak makan benda ringan saja.

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bihun sup melaka, tu dia bom sup utara, 


lastly, kami jumpa kedai ni. Tu Dia Din Bom Sup Utara. kat mana jaa sendiri pun tak tahu, lepas makan tu baru kitorang sedar yang ianya bersebelahan ngan tempat ‘Stesen Monorail’ yang dekat aje ngan jeti kedua ‘Melaka River Cruise’. kiranya dalam bandar hilir jugak laaa....heee! yang dalam gambar tu adalah anak sedara en.suami dan member dia.... peneman kami pada hari tuuu...


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bihun sup melaka, tu dia bom sup utara,


dia punya bihun/kuetiow sup memang tak mengecewakan perutku. sangat sedap bagi tekak jaa. maybe sebab dah lapar sangat kot…muahahahaha… sruppp…sruppp kejap jer licin jaa telan. sedar-sedar dah habis semangkuk. mulut rasa macam nak tambah semangkuk lagi, tapi hati lak duk cakap : iskhh melampau! hahahahahaha… 




p/s : jaa nak bagi 4/5 bintang! (^_^)

6 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...