kelab blogger ben ashaari, KBBA,

14 May 2013

Borak Kosong Tentang PJJ


hypeee semua!! rindu jaa tak? hikhik. lama benor tak hupdate blog dan lama benor tak blogwalking, hari ni baru aii sempat nak berblog dik non oii! sibuk sungguh la jaa minggu nih, empat lima hari lepas duk ngadap asssignment semata-mata.. huhu... 


assignment yang jaa buat tu kira yang last untuk first year ni ler. next month, final exam pulak. nampak gayanya, next month pun aii akan slow blogging lorhhh...! hrrmmm... korang jangan marah pulak if aii tak berkunjung ke blog korang yerppp.... pstt2x... kalo masa tu jaa wat GA ke-2 nak???


kelmarin, jaa dah pun siap pos laju assignment tu... alhamdulillah... terasa hilang satu beban...! assignment jaa kali ni macam payah sikit kot, sebab kena buat laporan mengenai PRU13 yang lepas (jaa belajar sains politik). so haru gak la nak mencari info, lenguh jejari duk mengoogle bab PRU13. deadline yang diberi pulak singkat giler! singkat pun tak giler mcm ni kot.... mih..mih..mih... 


buat Blogger Ayu, TAHNIAH jaa ucapkan sebab dapat tawaran pjj di usm... seminggu dua ni, ramai betul inbox di fb jaa mengenai pjj.... rata-rata disebabkan mereka terbaca entry di blog jaa mengenai pengalaman belajar PJJ-USM.... rasa terharu pulak bila entry kita yang kita tulis sesuka dibaca dan dijadikan panduan oleh someone! heee!


p/s  : nak baca pengalaman jaa mengenai pjj usm sila klik ----> LABEL USM

13 comments:

  1. Uuuu. Malasnya nk belajar balik. Tp teringin nk ambik master

    ReplyDelete
  2. rasa macam nak apply..
    tapi kan jaa..nur takut tak tertanggung...

    sbb tu Nur kagum jaa seorang isteri dan ibu boleh amik PJJ...

    Nur de bgtahu Jaa dekat mak...mak ckp..Jaa boleh tak kan Nur yg bujang tak boleh...

    tapi entahlah jaa...Nur takut..huhuh

    ReplyDelete
  3. Lama tak singgah sini !! :D
    Rindu rinduuu..
    Eiqa dah habis daaa semua assignment.
    MOhon jealous :P

    ReplyDelete
  4. bestnya boleh smbg amik master..huhuhu..xdpt smbg lagi..

    ReplyDelete
  5. Tahniah sebab berjay siapkan esaiment.. :)

    MJ di Tahun Akhir ni sibuk dengan Tesis je, rasa macam nak tercabut kepala ha... Stresss :)hehee

    ReplyDelete
  6. tahniah juga buat ayu :)

    *jaa, dah buat ke cheezy wedges.. su blm buat lagi la..

    ada entry tak.

    ReplyDelete
  7. wa tahniah jaa.. selamat pos suda... moga terus success ye

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat AYu juga..buat jaa semoga terus sukses

    ReplyDelete
  9. Memg kagum ngan jaa.teruskn smpi bis kay.buat ayu juga tahniah

    ReplyDelete
  10. Haah tau psl ayu tu...bgs la demi masa dpn kan..kalo mcm deqla ni huhu rasanya x ar...minat tu kena ada kan...huhuhu....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...