kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 May 2013

Brekfes @ Nuri Corner Restaurant di Taman Sri Gombak


nuri corner, restoran nuri corner, tempat makan best di gombak,


ekceli restoran ni milik sepupu jaa. jaa singgah brekfes makan kat sini ingat nak jumpa dia tapi sayang takde rezeki kami. nak call nombor lak takde, nak mintak ngan kuli dia rasa segan pulak. so, just makan jer la tanpa sempat jumpa sepupu jaa tu….huhu…


nuri corner, restoran nuri corner, tempat makan best di gombak,


kedai dia jaa mudah ingat sebab dekat jer ngan Batu Caves, memula masuk Gombak tu dah jumpa kedai dia. so senang ler jaa singgah. kalau kedai dia di Bandar memang tak ingat laa… jaa bukannya hafal sangat ngan jalan sekitar kolumpo ni. dah lama tk datang sini hampir 7-8 tahun dah kot.


nuri corner, restoran nuri corner, tempat makan best di gombak,

dedulu mak jaa selalu bawak kamu sefamily naik KL untuk kerumah kakak jaa di Sungai Besi. bila datang terus jer jenjalan restoran mak sedara di ada kat macam-maca tempat seperti kat Kg. Pandan indah, Kepong, Sri Gombak dan banyak lagi laa… jaa dah tak ingat lagi dah…hihi…


6 comments:

  1. batu caves..?
    restorans ni bukan pernah masuk dalam jalan2 cari makan ke..??

    ReplyDelete
  2. perghh..makanaan..nie yg buat lapar semula nie...

    ReplyDelete
  3. Wahhhh jaa sampai sini x ckp....deqla sokmo dah mkn area sini ...hihi....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...