kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 May 2013

Buah Hati Jaakechik : Haziq Fikri



fikri, anakku, parenting tips, family,


Muhammad Haziq Fikri, 19 bulan
touching lak bila jaa tengok pic fikri yang ini, 
tanpa sedar dia dah semakin membesar hari demi hari
masa lahir dulu, dia kecik saja 2.7kg, now dia dah boleh berjalan sendiri
kita nak pimpin pun kengkadang dia tak mahu.....
cepat sungguh masa berlalu, tup tup dah besar anak mama ngan abah ni
mama doakan, fikri menjadi anak yang cerdik, soleh, penyayang pada orang tua
dan taat pada perintah ALLAH SWT...amin....


 p/s : gulpp....tetiba rasa sebak pulakk.... T_T

30 comments:

  1. Bestny jd ib7. Dpt tgk ank mbesar depan mata

    ReplyDelete
  2. walaupun anak dah besar, badan akk sy tengok maintain je macam anak dara... jeles oooiiii....

    nanti tolong cium fikri demi sy ye.. hehe =D

    ReplyDelete
  3. comelnya dia..
    semoga dia membesar dgn sihat dan menjadi insan yang soleh :)

    ReplyDelete
  4. aloh besar t jd jejaka idaman malaya..hehe..selamat hari ibu jaa!!!!hehe

    ReplyDelete
  5. Nama cm sama kita ni..patut la hensem n comel jea..!!

    ReplyDelete
  6. eh..jgnlah sebak2 jaa...
    jaa besarkan fikri dengan baik skali.. :)

    jaa ibu terbaik ja.. :)
    Nur belum tntu mampu buat apa yg jaa buat tau...

    ReplyDelete
  7. memang.. kadang2 kita x sedar cepat jea diorg membesar kan.. hee.. teman belum ber baby lg.. hope dpt merasa ada baby cepat2.. heee..

    ReplyDelete
  8. assalam,

    memang seronok jadi ibu ni...lengkap dalam sebuah perkahwinan

    ReplyDelete
  9. betul2.. rasa sekejap je masa berlalu..

    ReplyDelete
  10. makin besaq dh dia... biasalah..anak kalau dhdapat kaki..xmo dah kita pegang tangan dia,..jenuh kita yg berkejaran

    err napa sebak lak tuu

    ReplyDelete
  11. bila anak dah membesar rasa rindu pada saat kelahiran dia dah..

    ReplyDelete
  12. gaya model berjalan.. hihi

    suka namanya :)

    ReplyDelete
  13. tuler pasalkan kalau masa keciktu kita boleh peluk rapat2kan... masih rindu saat diaorang baby..

    ReplyDelete
  14. makin mmbesar..makin kena tumpukan perhatian..

    ReplyDelete
  15. tak sedar masa berlalukan...

    ReplyDelete
  16. Jangan la sebak plak jaa..

    Bagi adik kat haziq, hehehe >_<

    ReplyDelete
  17. Comeinya... anak2 mmg cepat besarkan...?!

    ReplyDelete
  18. Comelnya anak bujang. Sudah dapat kaki tentu laju lari apabila dikejar. :-)

    ReplyDelete
  19. baru boleh jalan mmg cm tu, xnak org pegang..mccm dia dh besar :)

    ReplyDelete
  20. Tanpa sedar anak2 cepat membesar kan

    ReplyDelete
  21. Memg bla anak2 besar kita tingt masa dorg kecil

    ReplyDelete
  22. amin....semoga mnjadi ank yg soleh :)

    ReplyDelete
  23. Amin.... Bertuah jaa ada ank comel mcm fikri...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...