kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 May 2013

Cek RM50 Dari Iklan Exabytes : Rezeki Blogging!



Alhamdulillah... cek yang ditunggu dari Exabytes dah pun sampai ke tangan jaa pada Sabtu lepas. bayaran yang diterima sebanyak RM50 membuatkan semangat jaa untuk aktif blogging semakin naik! saper tak suka dapat duit kan? dapat dari hasil berblog pula tu... bukan kena jual produk pun. just sewakan ruang iklan di blog sahaja.... hari pertama jaa letak iklan exabytes ini ialah pada 26 April 2013 (Refer Entry Ini) dan pada 25 Mei pula tarikh cek ini sampai... cepat sungguh!


cek exabytes, buat duit dengan exabytes, buat duit dengan blog, hasil blogging, rezeki blogging, cara nak apply iklan exabytes, IKLAN EXABYTES,



Apakah Exabytes? Exabytes adalah syarikat yang menjual WEB HOSTING. Web Hosting tu pula adalah tempat penyimpanan data/content sesebuah website. pada sesapa yang berminat nak beli Hosting dari Exabytes, jemput ler klik banner di bawah header jaa atau klik sini : http://www.exabytes.com.my. kepada blogger yang ada trafik 350UV keatas pula, jom ler buat permohonan untuk letak iklan Exabytes di blog anda juga.... kalo tak tahu cara nak apply anda boleh rujuk  rujuk entry jaa yg ini : Tips : Cara Nak Apply Iklan Exabytes.


p/s : blogging mmg boleh buat duit...! yg penting tinggikan trafik!!!!


18 comments:

  1. alhamdulillah..rezeki masyukkkk..:)

    ReplyDelete
  2. itulah untung rezeki menulis, teruskan menulis.. adalah rezeki lagi..

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah ya Jaa...Kena bayar ye jaa ? xper..nanti kak intan click entry2 yg ja wat pasal n

    ReplyDelete
  4. haaa terima kasih Jaa,
    akak suke.. nnti akak nak apply jugak..
    Alhadmulillah, dan Tahniah .. (^_~)

    ReplyDelete
  5. ehem...bla nk belanja laksam ni ;-)

    ReplyDelete
  6. Tahniah jugakla..x mo buat mkn2 ker? He he

    ReplyDelete
  7. seronokkan bila berblog dpt hasil :-)

    ReplyDelete
  8. tahniah jaa..murah rezeki jaa.. :)

    ReplyDelete
  9. wahh beznya dpt duit..nk jgk..hihi

    ReplyDelete
  10. tahniah jaa. nak dpt 100uv sehari pun saket, ni kan pulak 350. huhuhu.

    ReplyDelete
  11. Wahh rajin jaa cari pluang tambah income..rezeki tu....tahniah lg dan lg..haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...