kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 May 2013

Citer Semalam...




semalam.... jaa janji nak blogwalking. but so sory... jaa tak boleh nak tepati janji. jaa lupa yang semalam jaa kena gi ke library USM untuk perbincangan assignment terakhir jaa untuk tahun pertama ni. (lepas 2 jam publish baru teringat...huhu..)

jaa habis keje kelmarin pukul 7 petang. tapi pukul 8.45 mlm jaa ngan member jaa (ANA) dah tercongok dalam library USM dah untuk perbincangan tugasan kami. punya lah rushing jaa punya jadual. kelam kabut bersiap. jauh jugak USM dari rumah jaa tahu? plus minus 30 minit lebih kot.

beberapa hari lepas jugak, jaa ngan en.suami dah janji nak ke stadium nak tengok bola sesama kelmarin. (Kelantan lawan Felda) but kerana perjumpaan itu lebih penting, terpaksa la jaa batalkan pasal agenda bola tu. kami berpecah haluan. jaa gi library ngn Ana. en.suami pulak ke stadium bersama fikri dan sorang rakan dia. (regular customer kedai CC kami). kesian tak kitorang? tak pepasal kena gi asing-asing. adeh....!!

conclusionnya, jaa nak cerita kat korang yang semalam adalah hari yang sibuk untuk jaa. huhu. malah 2-3 hari lagi pun jaa mungkin akan sibuk jugak ngn untuk tumpukan assignment yg deadline nya pada 15hb ini. makanya, so soryy la if aii tak berkunjung tiba ke blog korang ya... maaf sangat-sangat. selesema jaa pun masih belum hilang lagi ni.... haishhh... geram sungguh rasanya.... 


 p/s : soryyy naahh......

10 comments:

  1. good lcuk kak jaa..don't stress,,hehe

    ReplyDelete
  2. Smela..sy sebokk sgt.da lame x update entry.smpat bw je jap2

    ReplyDelete
  3. xpe..kejap je jaa asing2 dengan suami.. :)

    lagipun jaa ada menda pentingkan...

    ReplyDelete
  4. Its ok..deqla pun baru je dpt singgag blog jaa...sorry nahh...huhu

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh..takpe take u time

    ReplyDelete
  6. chill lah.. hope dapat stell kan urusan dgn jayanya kayh!

    ReplyDelete
  7. xpe kak jaa, kita paham.. jgn tension2 naaaa :)

    ReplyDelete
  8. bestnyer dapat tgk games bola live. nik teringin nak gi tgk.harap2 balik kelate ntt ada games bola la.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...