kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 May 2013

Coconut Shake di Pantai Klebang (Sebelah Caltex)


Lokasi coconut shake ni jaa tahu lepas jaa google di internet tempat menarik di Melaka. so, ramai yang suggest tempat ni. katanya air coconut shake kat sini sedap. special dan fresh! jaa pon apalagi mesti la cuba alang-alang dah sampai Melaka ni kan. lokasi berhampiran pantai klebang sebelah Caltex. jauh jugak dari hotel kami. tapi berbaloi ler pergi sebab kira satu perjalanan untuk melepak ke Pantai Klebang.




Wohoohoo sedap betul dia punya coconut shake tau. fresh jer. sejuk tekak bila minum. bukan segelas jer jaa pulun. siap dua ggelas tahu? tamak sungguh! hahahantu coconut shake betul! dah alang-alang datang kan kan. beli ler lebih sikit boleh srup-srupp kat dalam kete lak…. sedappp!! memang sedap!! but kitorang tak minum kat situ pun. kitorang tapau minum kat dalam kete masa otw ke Pantai Klebang jer.…







kami ke Pantai Klebang saje nak melepak jer tu. sesaje nak amik angin. kitorang singgah pun sebentar saja, bukan hape saje mengsisi masa kosong sementara nak menunggu naik Melaka River Cruise...hihihi....


p/s : tak teruja sangat nak ke Pantai sbb kelate pun ada banyokkkkkk pantai!!

5 comments:

  1. Ari tu p pantai klebang. Makan durian sedap kat siti. Hehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnya cocunatshake, xpernah pun cuba, teringin nak cuba,,huhuhu

    ReplyDelete
  3. p pantai pekena pulak coconut shake..mmg nikmat r..haha

    ReplyDelete
  4. Deqla setakat ni slalu minum coconut shake kat
    Pasa tani dpn opis je..sdp gak...hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...