kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 May 2013

Deqla Manjew Gila Komen??


Deqla Manjew Gila Komen?? Ye, dia memang gila komen! hahahaha... Jangan marah tau Deqla Manjew.... alolo... mesti panjang muncung mulut dia kalo baca ni kan.... muahhahaha.... jaa post entry ini bukan nak mengata, tapi jaa nak puji!


blog deqla manjew, deqla manjew, deqla gila komen, siapa deqla manjew, http://norumara.blogspot.com,

 link untuk ke blog Deqla : http://norumara.blogspot.com


jaa nak puji sebab apa yang Deqla buat ni memang tak penah dibuat orang kot! sekali dia blogwalking ke blog jaa semalam, dia drop 53 komen sekaligus. diulang 53 komen sekali singgah ok! 1 komen untuk setiap entry yang dia missed utk komen sebelum ni... waaahaha... memang keje betul-betul gilak! koh..koh..koh... ~tiru trademark Deqla!


blog deqla manjew, deqla manjew, deqla gila komen, siapa deqla manjew, http://norumara.blogspot.com,


inilah Deqla Manjew yang rajin komen iteww! nampak gaya jaa kena bagi awards atau hadiah spesel untuk Deqla nih... muahahahaha... Deqla nak hadiah apa? cepat cakap meh... jaa bagi hadiah handbag preloved nak? ke Deqla nak hadiah penampar masak lemak cili api? kah..kah..kah..... sebanyak 53 komen yang dia drop... ada 2 komen yg menarik hati jaa... meh baca mehhhh!!


blog deqla manjew, deqla manjew, deqla gila komen, siapa deqla manjew, http://norumara.blogspot.com,


jawapan balas dari jaa : kau memang gila komen! muahahahaha... bab drop komen bebanyak mcm gini, memang tobat jaa takleh nak challenge kot..... jaa paling banyak pun drop komen 1-3 komen jer untuk setiap blog yg disinggah.... agaga!


blog deqla manjew, deqla manjew, deqla gila komen, siapa deqla manjew, http://norumara.blogspot.com,


jawapan balas dari jaa : camana nama ko takde Deqla oii dah tetiap bulan, kau pulun habis-habisan drop komen. even lama tak singgah ke blog jaa (maybe time ko buzy) but ko akan singgah gak... samada cepat atau lambat!!!! kan? kan? ~jaa pun tacingggg tahu?


blog deqla manjew, deqla manjew, deqla gila komen, siapa deqla manjew, http://norumara.blogspot.com,


see? the 53 comments awaiting moderation yang semuanya datang dari Deqla Manjew.... hahahhahaa....So, kesimpulannya, kalo korang nak orang komen banyak-banyak di blog korang, tirulah macam Deqla ni. Thats why jaa tak heran, setiap entry di blog Deqla mendapat puluhan komen dari blogger lain.... hihihi...


so, sesapa yang belum mengenali Deqla Manjew ni, jaa mohon cepat-cepatlah terjah beliau. terjah, follow dan drop komen di entry dia ok.... tak rugi tau... ehem-ehem... Deqla aii tengah promote u ni, ada hadiah untuk jaa tak? agaga!! ini link untuk ke blog Deqla, jangan lupa klik ya : http://norumara.blogspot.com


Nota kaki : hari ini Deqla tgh bersedih sebab kucing kesayangannya (SIZUKA) dah mati.... kesian dia tau.. Deqla ni memang minat bela kucing. malah dia dan suaminya berkongsi minat dan hobi yg sama juga iaitu suka kucing dan suka tgk tengok wayang!! untuk Deqla, terima kasih tau singgah komen-komen di blog jaa... akhir kata, jaa doakan semoga Deqla cepat-cepat dikurniakan cahaya mata.... amin!!


14 comments:

  1. dia mmg rajin komen..satu entry pun dia tak tinggal.... ehe.. ialah..samalah kita doa mg deqla cpt dapat baby,..sbb mesti kiut miut baby dia nnt kan..ehe..

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh memang kaki komen ni.. nak terjah la.. heheheheh

    ReplyDelete
  3. Pengomen tegar nii..dasyat kan,boley djadikan contoh..hihihi

    ReplyDelete
  4. perghh..habat tul lah...sekali terjah...huhu..

    ReplyDelete
  5. Alalalalala....tacing tauuu siap ade entri puji2 gini...x muncong pun,, senyum sampai ke telinga dah ni haa....kohkohkoh...amboiii tiru trademark ye....Xpe tiru je, x kena byr pun..hahaha....thanks tau...betul tu jaa....deqla mmg lmbt terjah blog domain ni tp cmne pun mesti singgah jugak..dont wori..lg 1, x hrp ape2 blsn pun...tp kalo nk ng hadiah deqla ok je...rezeki jgn ditolak...hahaha...btw, thanks tau promote deqla...hihi..hadiah? Kasi kiss je la eh...mmuahhhh...haha..terimalah seadanya ye.. :-P

    ReplyDelete
  6. Owh yer,, terima kasih utk doa tu...aminnn..... ;-)

    ReplyDelete
  7. hahaha..deqla pembaca setia

    *laksam tu sebab mak sy buat kuah lemak. hihi

    ReplyDelete
  8. pergh..banyak tu skali komen..:)

    ReplyDelete
  9. amboiii.. ni mmg boleh bagi title ratu komen kat deqla ni. haha.. pecah rekod ni. tak pernah dibuat org. kakaka..

    ReplyDelete
  10. perghh..mmg hebak lah deqla ni...

    ReplyDelete
  11. blog jaa tak review pun slame ni duk komen? (ngungkit) hahahaha. takpela, rekod pun dh lemau skrg. tak dan mase.

    ReplyDelete
  12. UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

    ReplyDelete
  13. Erkkk deqla komen2 x sdr dah sampai entri ni..hahaha...dah mcm perli daku pulak lg ni...yela deqla kan tgh gila komen lg ni...hahahahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...