kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 May 2013

Gambar Fikri Bersolat......





sekarang ni dia pantang dengar orang azan tau
bila dengar jer azan dlm TV, cepat-cepat dia akan qiam dan terus sujud
tak letak sejadah pun takpe dia hentam jer sujud...hihi...




budak besar ini, memang dia akan mula tiru apa yang org dewasa buat 
sejuk pulak hati jaa bila tengok kelakuan fikri ni




ye la, kecik tu pun dah pandai nak solat
padahal baru umur 19 bulan......



p/s : gambar gegar dan kabur....guna norkia cikai gitu laa kekdahnya! (^_^)


21 comments:

  1. kecik2 dah pandai.. baguslahhh. hehehe
    semoga jadi anak y soleh yeaaa

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... sejuk mata tengok Fikri.. ;p

    ReplyDelete
  3. bagus...
    budak2 baya2 gini memang menghiburkan...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, semoga selepas ini dia makin rajin solat. harapan ayah dan ibu kan (^_~)

    ReplyDelete
  5. Allah, comelnyaa fikri, semangat tu dia nak solat.. mudah2an menjadi anak yg soleh besar nanti.. amin.. heheheheh....

    ReplyDelete
  6. bagusnya...ni sebab tengok abah n mak sembahanyang jadi dia pun tiru

    ReplyDelete
  7. Amboi bagusnya. Mintak mintak rajin solat smpi besar

    ReplyDelete
  8. gambarnya mana jaa? ke browser saya yang bermasalah... Suka sangat tengok telatah budak-budak comel, especially bila depa ajuk perbuatan baik macam tu.... kim peluk saying kat dia ek.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..kecik2 dah pandai mengikut org buat..:)

    ReplyDelete
  10. Sejuk perut jaa ngandung.kalu dia minat bleh dah terapkn cket2 ajaran atau ayt2 yg mudah

    ReplyDelete
  11. alhamdulilah... comey fikri :)

    ReplyDelete
  12. Alolo comelnya...jd ank yg soleh ye fikri.... ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...