kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 May 2013

Gangnam Style di Pagi Hari


salam sejahtera untuk semua pengunjung jaakechik corner!!


jom tengok reaksi si fikri yang over excited terhadap Video Gangnam Style... jaa pun tak tahu lah camana nak buat. suka sangat dia tengok dan dengar muzik lagu gangnam tuh.... dah ler penari dlm video tu seksi meksi, iskhh.. risau sungguh rasanya!


hobi fikri, fikri, anakku, gangnam style, lagu gangnam style, pengaruh gangnam style, peminat gangnam style, budak comot,

hobi fikri, fikri, anakku, gangnam style, lagu gangnam style, pengaruh gangnam style, peminat gangnam style, budak comot,

hobi fikri, fikri, anakku, gangnam style, lagu gangnam style, pengaruh gangnam style, peminat gangnam style, budak comot,

hobi fikri, fikri, anakku, gangnam style, lagu gangnam style, pengaruh gangnam style, peminat gangnam style, budak comot,


pepagi hari celik jer mata, terus dia melompat naik atas kerusi suh on PC dan cakap nak tengok, ''Tai... tai... tai... ''. bila kita bukak video tu, terus dia amik headphone letak kat telinga sendiri. padahal kita dah on kan speaker besar kat bawah dah.... (so, headphone tu takde bunyi laa...haha). eksyen sungguh dia!! sekali tengok lagak dia dah  macam orang besar pulakkkk......



p/s : semalam fikri demam...pagi ni nampak sihat pulak dia. alhamdulillah!

19 comments:

  1. haha..pandai dah dngar lagu ek dia..

    ReplyDelete
  2. amboii bergangnam dia ye..
    huhu rasenye video Gentlemen lagi seksi seksa hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha...pakai headphone tu sebagai ' style' ;P

    ReplyDelete
  4. ni mesti tengok org letak headfon kt telinga dia pun tiru gak

    ReplyDelete
  5. hehe..dak kecik xpe tgk sekci mekci tu..bkn paham pun..

    ReplyDelete
  6. Hahaha...fikri senaman tu..bgs la cam tu...ehh jaa bkk cc ke..??

    ReplyDelete
  7. elok2 bergangnam. kang tergolek kebawah. huhu..

    ReplyDelete
  8. comel jea kaya dia. mcm DJ pun ada gak ni..hehe

    ReplyDelete
  9. amboii..kusyknya dia tgk tai..tai..tai...

    ReplyDelete
  10. hahaha. maknenye yg die duk pakai tu iklan je la ye. igtkan beria la ade dgr bunyi. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...