kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 May 2013

Gwiyomi Versi Zura THR GEGAR dan Shah


salam dears!!

nampak gayanya penangan GWIYOMI ni memang hebakk sungguh!
bukan saje orang biasa, retiss fofulor pun ramai yang terjebak

fenomena gwiyomi, gambar zura thr gegar, GWIYOMI MEK ZURA, GWIYOMI shah thr gegar, kak zura thr gegar, mek zura thr gegar, thr gegar permata pantai timur, video gwiyomi mek zura,

dan kelmarin jaa terkejut, deejay THR GEGAR peberet jaa pun bergyiyomi
sape lagi kalo bukan MEK ZURA THR GEGAR
jom layan video mereka bergwiyomi!!




alahai mek zura, dia pun nak bergwiyomi jugakkkk
orang lain dah berkurun buat, akak baru nak belajar yerppp?
even nampak 'keras' sikit, but... not bad la jugak.... still menghiburkan
peminat-peminat dia yang kat luar ni haaa....
especially to ME laaaa....kekekee!




yang ini pulak gyiyomi versi SHAH! dia pun deejay THR GEGAR juga..
alwez gak bergandingan ngn MEK ZURA untuk segmen "GEGAR PETANG"
dedua deejay ni jaa minat! minat celoteh jer, bukan minat tuan!
Gwiyomi versi shah ni dilihat lebih comeyy sikit dari mek zura....
so, tahniah sebab gigih belajar stepnya yer... hikhik..


p/s : agak-agak kalo jaa buat GWIYOMI ada yang nak tgk tak? agaga....


19 comments:

  1. haha..yang shah tu giyomi style mana?

    ReplyDelete
  2. okla ..not bad gwiyomi diorg nie..hihi~

    ReplyDelete
  3. heboh sana sinun retis buat style giyomi...tadi tgk abon buat kat melodi ..cam kelakar ajer

    ReplyDelete
  4. hehe..kuat betul penangan gwiyomi ni kan..:)

    ReplyDelete
  5. hahahaaa..geli hati melihatnya...
    bile lagi gwiyomi versi jaa pulak :)

    ReplyDelete
  6. yatt tak terbuat la gyiyomi ni..hehe

    ReplyDelete
  7. hihi..

    tadi tgk versi abon kt melodi..

    meh tengok versi tok ti plak, nak?

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/gwiyomi-siti-nurhaliza-feat-umairah.html

    ReplyDelete
  8. hihihi....benda nia kan akan makin lenyap tak lama lagi...

    ReplyDelete
  9. Hehehe masih berleluasa ek gwiyomi ni, kalau orang yg comel buat, memang la comey jadinya. Jaa pun buat la, confirm comel.

    ReplyDelete
  10. hahhaha.. cikda tak masuk la bab2 gini.. pelik no cikda rasa.. tapi layan jugak la bila anak2 cikda duk main2 dgn aisyah nyanyi gwiyomi ni..hehehhehe

    ReplyDelete
  11. penangan gwiyomi ni memang dasyat betul..hehe

    ReplyDelete
  12. Tak menahan tengok gwiyomi Mek Zura tu..mmg keras berterabur..ha ha ha..yg shah tu comel..hi hi.. Cer Jaa buat plak..mesti gwiyomi nnt

    ReplyDelete
  13. cikeyra org ptama tgk klu jaa bergyomi..kikiki

    ReplyDelete
  14. Sana sini giyomi. Kalau budak2 buat comel
    La kan..

    ReplyDelete
  15. Dorg wat x comel arr...cer jaa wat..lg comel tau...
    :-)

    ReplyDelete
  16. diorng berdua ni kalua berceloteh best. lagi bila guna loghat kelate..hehe
    ptg2 sis pun suka gak layan diorng ni. dgr kat tv astro jea la

    ReplyDelete
  17. lepas ni jaa buat gwiyomi pulak laa.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...