kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 May 2013

I Love Blogging....Anda Tahu Kenapa?


i love blogging, badges i love blogging, baju i love blogging, design i love blogging,


1. Boleh bantu orang yang search sesuatu info.



2. Sebagai kenangan untuk segala cerita/gambar/kisah2 lama.



3. paling BEST sebab boleh buat DUIT....(^_^)




p/s : semakin hari semakin ketagih untuk jenguk blog!! gilak betul!!

9 comments:

  1. a'a kan.. mcm xsabar2 nak buat entri. dulu masa xaktif blog. mmg xkisah pun kalau xambil gambar. sekarang wajib p mana2 mesti ambik gambar letak dalam blog..

    ReplyDelete
  2. selamat menagih.. errr.. hehehe.. happy blogging jaa.

    ReplyDelete
  3. eeh..samalah akk pun jaa..
    memula wat blog sekadar suka2 je
    lme2 best pulak
    emm..cuma masa je begitu mencemburui..
    ye lah kan..surirumah byk keje nk wat,ngan ank2 lg..
    ngee

    ReplyDelete
  4. wah. bile buat sewa iklan tuuuu. hee.

    ReplyDelete
  5. NUr sekarang dah kurang masa berblogging...huhu...

    ReplyDelete
  6. makin hari makin ketagih nk jenguk blog gudjob..jgn contohi cikeyra yg pmls nih..

    ReplyDelete
  7. Ehh sama la....ketagih gak...hihi....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...