kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 May 2013

Jenjalan ke Mahkota Parade, Melaka


Mahkota Parade ni takde dalam senarai kami untuk jenjalan benornya, tapi dah plan kami untuk ke A Famosa Resort dan cancel (sebab tutup setiap selasa) so, kami layan kan jer laa merendet kat sini... bukan tak sudi masuk dalam Mahkota Parade tu, tapi dah jaa tahu dia tu adalah Supermarket so, jaa takde la terliur nak jejak kaki pun. mesti sama jer ngn Supermarket kat kelate ni haaa...kan?


aktiviti menarik di Melaka, holiday melaka, melaka, tempat menarik di melaka, tempat percutian di malaysia, tempat-tempat menarik di malaysia, mahkota parade, melaka,

aktiviti menarik di Melaka, holiday melaka, melaka, tempat menarik di melaka, tempat percutian di malaysia, tempat-tempat menarik di malaysia, mahkota parade, melaka,


tapi bila masuk jer dalam tu, en.suami kemain seronok bila tengok ada menan banyak kat sini. game-game cenggini takdok di kelate ni haa... so, layan gak laaa dia main game kete ni jaa... bukan seround tapi dua tiga round kot dia main. sampai jaa pun dah mula terliur nak main sama. akhirnya jaa pun ter-main gak seround! wakakakaka..... cam budak-budak lak rasa time tu... hew..hew...heww...


aktiviti menarik di Melaka, holiday melaka, melaka, tempat menarik di melaka, tempat percutian di malaysia, tempat-tempat menarik di malaysia, mahkota parade, melaka,


pastu kitorang try ushar dia nya Food Court, ermmm nampak meriah ngan macam-macam jenis style makanan, tapi kitorang macam tak terliur pulak... so, terus decited decided makan kat luar jer.... opsss lupa lak nak citer kat sini, en.suami jaa ada main suatu game baru tau, tak penah lagi dia main sebelum ni, tapi bila kat melaka boleh lak dia terliur nak merasa. padahal kat kelate ada jugak menan ni pong...hihihi... nak tahu dia main apa??


p/s :  tunggguuuu next entry ok!! hihi !!

12 comments:

  1. wah, macam2 ada kan.. teringin anna nak g sana lagi.. hari 2 jap jew...

    ReplyDelete
  2. fikri main games jgk ke tu?hihik

    ReplyDelete
  3. pergi melaka bestkan.
    tempat semua dekat2.jimat minyak keta kan...

    ReplyDelete
  4. mmg suka la baca entri2 jaa ni..

    ReplyDelete
  5. menang tak jaa main game tu? hihi..

    ReplyDelete
  6. fikri pun nak main jgak..tapi kaki tak sampai..hihi

    ReplyDelete
  7. jln jln kat melaka ni best sbb tmpt tak jauh kot. sbb die kan negeri kecik. hehe. pastu bersih sgt kan. :)

    ReplyDelete
  8. Hubby deqla pun suka main game camni..tp kat kl ni berlambak ada..hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...