kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 May 2013

Jom Print Jadual Exam PJJ USM : Saya Sudahh!!



Assalamualaikum.... (^_^)


halllluuuuuu..... wassup wassup.... sihat kah korang hari ni? jaa sihat sesangat hari ni tau. btw hari ni jaa nak bagitahu korang yang bulan depan jaa ada exam dah.... wuhuhu... makna nya jaa akan makin slow blogging lah kot buat 2-3 minggu akan datang ni haa.... sibuk nak study katakan... agaga.... tapi masa tu jaa akan anjurkan 1 Giveaway simple untuk followers di blog jaa kot.... hihihi...


Cuti Tanpa Rekod (CTR) dah siap diisi dua hari lepas.... bestnya dpt cuti bergaji! dan minggu lepas jaa dah pun selamat print out jadual exam dan juga slip utk menduduki exam... pada pelajar pjj usm yang masih tak tahu kat mana nak amik jadual tu, ni haa jaa ada share kat bawah ni haaa..... jom cekidouuut!!

step 1 : klik ke pautan ini : http://registry.usm.my/examtt/jadual.asp


jadual exam pjj, DOWNLOAD BORANG brim, download jadual exam, exam pjj, print jadual pjj, info pjj usm, pjj usm, pengalaman belajar pjj usm,


step 2 : klik 'jadual individu' seperti yg jaa bulatkan tuuu....


jadual exam pjj, DOWNLOAD BORANG brim, download jadual exam, exam pjj, print jadual pjj, info pjj usm, pjj usm, pengalaman belajar pjj usm,


step 3 : klik 'jarak jauh'.


jadual exam pjj, DOWNLOAD BORANG brim, download jadual exam, exam pjj, print jadual pjj, info pjj usm, pjj usm, pengalaman belajar pjj usm,


step 3 : masukkan no. kad pengenalan


jadual exam pjj, DOWNLOAD BORANG brim, download jadual exam, exam pjj, print jadual pjj, info pjj usm, pjj usm, pengalaman belajar pjj usm,


step 4 : tadaaaaa....keluarlah jadual exam anda! boleh laa print!!!!



nota penting : jangan lupa print out slip exam jugak nanti yer.... (print di : campus online) kalau korang lupa bawak slip exam (masa dlm dewan), automatik korang akan direject tahuuuu?? so, jangan lupa yaaa.... print 2 keping lagi ok kot. 1 letak dalam wallet/purse, 1 lagi letak dalam pensel case, poket or etc...etc.... heeee!





p/s : selamat menduduki exam untuk semua!!!!!! wish me luck yep!!


11 comments:

  1. Wah, nak exam dah....good luck yer

    ReplyDelete
  2. dah nak exam yea. good luck jaa.fokus pada exam yea.

    ReplyDelete
  3. Haaa study2..... jgn ngadap blog je....hihi...good luck ye jaa.... ;-)

    ReplyDelete
  4. 9 subjek ye jaa.. good luck! ;)

    ReplyDelete
  5. byknye subjek. huhuhu. mahu meletup kepale tu. hehe.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...