kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 May 2013

Melantak Pizza Free di Kubang Kerian


 salam dears!!


weehihi.... tajuk entry hari ni memang best sungguh! dapat makan free, saper tak suka kan? pizahat lak tu.... makin la suka. melebar jaa sengih ni haa.... al-maklum la menu pizza ni kan, menu peberet azali dahku! so, memang sah-sah la jaakechik suko! (>_<)

 


al-kisahnya gini, dulu.... masa buat assignment JKJ 104 (Kaedah Penyelidikan) jaa ada tolong group jaa ni memberi lebih input. makanya, ada hamba ALLAH yang pemurah ni terlepas ayat kata janji nak belanja jaa makan piza. memula ingat kan dia gurau-gurau sajo.... but tak sangka lak dia serius. 


pizza supreme dan hawaiian chicken

 

lepas habis jer perbincangan untuk assignment Sains Politik (JKP 101) pada malam hari tuh, si hamba ALLAH ni remind balik kat jaa pasal nak belanja makan pizahat nih... jaa pun apa lagi meloncat-loncat laa gumbira. bukan aii sorang aje, sume ahli group dia belanja benornya. so adil okey. jangan korang bergosip lain lak yer... hihihii...

 

inilah yang tukang belanja kami malam tu.... nama dia Ahmadi. umur 32 tahun. dah kawin and dah ada anak satu dah pong. huk aloh, skema molek ayat aku. wakakaa... apapun... tengkiu yer Ahmadi coz dah belanja perut kecil aii ni.... weeehuuu... best weii... makan freee dow! lama giler dah kot jaa tak ke pizahat ni.

 

bukan tak sudi datang kemari. tapi jaa ngan en.suami ni jenis tak sekepala time bab makan fast food. dia asyik request nak ke Kepsi jer tahu... letih lak kita dengar. permintaan kita nak ke Pizahat taknak lak dia dengar. tu yang jaa lama dah tak ke pizahat tu... Mekdi lak kitorang laki bini ni dah lama boikot tak pergi.


so, macam ni la wajah-wajah ahli group kami yang sesangat hepy dapat makan pizahat free... senyum temewek jer semua.... jaa masa ni makan 2 keping jer. sebab sebelum on the way ke library jaa dah melahap nasi kukus dah sebungkus kat rumah.... kalo tak maunya, sebijik tu jaa telan sengsorang kot.... hahahahaa...



p/s : okla nak sambung buat assignment lak ni....weeee!

32 comments:

  1. betoi!!memang sedap piza...klu owang blanja...hahaha..

    ReplyDelete
  2. sukanya makan pizza tuu.. mmg suka pizza.. yum2!

    ReplyDelete
  3. wah!! sedak pizahat ni nok nok hok free pulok. eh! kito ni lebihkurang sama plk selera sebabnya suami akak tak suka piza..kfc dia mkn
    akak dgn anak semua hantu piza.time mkn piza suami akak mkn kfc hehe.

    ReplyDelete
  4. wah! sedaknyo pizahat nok2 hok free pulok. Eh! samala kita.suami akak tak suka piza.kfc dia mkn.anak2 dan akak hantu piza.time akak dan anak2 mkn piza dia bawa kfc.

    ReplyDelete
  5. wah! sedaknyo pizahat nok2 hok free pulok. Eh! samala kita.suami akak tak suka piza.kfc dia mkn.anak2 dan akak hantu piza.time akak dan anak2 mkn piza dia bawa kfc.

    ReplyDelete
  6. terliur nyer..dah lama tak makan pizahat...

    ReplyDelete
  7. hukalohh my feveret jgk tuh hawaii chicken

    ReplyDelete
  8. murah rezeki jaa...
    sedap nampak pizza..
    Nur lama tak mkn pizza.. :)

    ReplyDelete
  9. pizza dah....terigin nk makan sate....

    ReplyDelete
  10. pizza dah....terigin nk makan sate....

    ReplyDelete
  11. amboih dia..makan pizza.... huuhhu..akak pun lama dh tak makan pizza xder sapa nk velanja sbb mia asyik ajak papa dia makan kat kfc jew

    ReplyDelete
  12. Haha..mmg xleh blah tajuk entri...xde perkataan yg best lg ke selain melantak tu?? Kihkih..sedap pizza free..!!

    ReplyDelete
  13. auummm..sedapnyer..
    lya jarang mkn pizza sbb xdop geng..suami lya mmg x mkn piza..kalo mkn pon biasa dgn kawan2

    ReplyDelete
  14. woww sedapnya pizaa! nak2 org belanja memang terbaik lah..hee

    ReplyDelete
  15. suami akak jugak tak makna piza
    so kalau nak makan,akak dan anak2 oder dan makan kat rumah ja la..nak makan kat sana,kesian kat dia pulak,melopong ja...

    salam kenal ya Ja..

    ReplyDelete
  16. suami akak jugak tak makna piza
    so kalau nak makan,akak dan anak2 oder dan makan kat rumah ja la..nak makan kat sana,kesian kat dia pulak,melopong ja...

    salam kenal ya Ja..

    ReplyDelete
  17. kalau free memang suka sesangat... gembirajer hatikan.. benda yang difreepun kita suka lagiler ////

    ReplyDelete
  18. Sedapnya. Murah rezeki ada org belanja ☺☺

    ReplyDelete
  19. alamak kak MV bab pizza mmg tak febret apatah lagi taime preggy mcm ni..mual tengok..cium bau terus muntah..huhu

    ReplyDelete
  20. salam ukhwah qaq :)
    http://aansolehah.blogspot.com/2013/05/umi-selalu-pesan.html

    ReplyDelete
  21. salam ukhwah qaq
    http://aansolehah.blogspot.com/2013/05/umi-selalu-pesan.html

    ReplyDelete
  22. jaa.. kita tukar badan nak.. hehe

    ReplyDelete
  23. tudia,pizza tuh..nanak lagi org blnja,lagilah sedap..hehehe

    ReplyDelete
  24. Nasib hubby okje belasah je apa pun! Hehe...

    ReplyDelete
  25. besnye mkn pizza, free plak tu..hehe

    ReplyDelete
  26. pizza..nak minta hubby blanja jga ar pas nie..hehe

    ReplyDelete
  27. bestnya makan piza.. kita pun sama cam laki akak suka kepsi. kita ratu ayam :) hehehe,

    ReplyDelete
  28. seronoknya ada org belanja. nik suka sup cendawan yg kat pizza hut.sedap

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...