kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 May 2013

Mengamuk Angkara Jeans Gangnam Style



Fikri ni kan, minat benar dia ngan Gangnam Style... Sekarang ni gi mana-mana mesti terpekik kalau tengok orang jual baju atau seluar ada gambar PSY Gangnam Style. Hari tu masa jaa gi Pasar Malam Wakaf Che Yeh, ada orang jual T-shirt PSY (made in thai) pastu terus dia tak bergerak, asyik duk tunjuk nak kan baju tu.... tapi bila jaa tengok saiz yang besar gedabak terpaksa lah cancel... menjerit dia duk sebut nak ''tai.. tai.. tai.. ''

anakku, fikri, gangnam style, hobi fikri, lagu gangnam style, peminat gangnam style, pengaruh gangnam style, ragam anak kecil,

Pastu tu pulak, di Kawasan Bebas Cukai Pengkalan Kubor dekat tempat jaa keje ni ada laa orang yang jual jeans ada gambar PSY Gangnam, terus jaa beli untuk fikri sebab murah (made in thai jugak). bila wat balik umah kemain lagi fikri suka.... seluar tu siap ada lampu dan muzik lagi kalo kita tekan punat nya. (jaa beli sebelum gi Melaka hari tuu)

anakku, fikri, gangnam style, hobi fikri, lagu gangnam style, peminat gangnam style, pengaruh gangnam style, ragam anak kecil,

Sekarang ni, pantang tengok seluar tu tergantung di mana-mana pasti dia nak suruh amik dan pakaikan untuk dia... even tengah duk jemur sekali pun dia nak jugak... adoiii.. letih sungguh layan si fikri nih... skang ni dia makin kemaruk... hingga jaa kadang-kadang kena main sorok-sorok lak seluar jeans gangnam tu dari dia... muahahaha....

anakku, fikri, gangnam style, hobi fikri, lagu gangnam style, peminat gangnam style, pengaruh gangnam style, ragam anak kecil,

tengok lahhh... kuat dia menangis... bila takdapat apa yang dia nak... jaa tak bagi pakai sebab dia baru jer lepas mandi (kata pengasuhnya). hrmm...kelakar sungguh la si fikri nih! jaa pulak, saje jer nak tepek pic ni dalam blog, bukan apa satu hari nanti bila fikri dah besar jaa nak tunjuk entry ni kat dia.... biar dia malu! hihi....


16 comments:

  1. Hihi... dia pun tahu menikmati. Tambah lagi dia suka sebab ada lampu dan muzik itu yg kalau boleh nak pakai selalu:)

    ReplyDelete
  2. alolo..
    * mcm best je pngkalan kubor.blom pernah lagi ke sana

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum. sampai macam tu fikri eh. haa, nanti besar baca balik entri ni mesti malu meow meow. hehe

    ReplyDelete
  4. hamboii kecil2 pun dah pandai dah minat gangnam2 ni.. acecece comel dia...

    ReplyDelete
  5. uih..
    dahsyat penangan PSY nih..
    hmm, next year mesti dah ramai lupa dia #eh

    ReplyDelete
  6. Blog akk di tag lgi sekali.. meh meh join...

    http://www.ladyainaa.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

    ReplyDelete
  7. Minatnya fikri gangnam2 ni.. hee ;D

    ReplyDelete
  8. haha.. comel giler.. :) :)
    (gelak sorang2 malam2 buta..)

    ReplyDelete
  9. suka sangat eh fikri ni ngan psy. abisla jaa pasni kalo nk kemana2. hehe..

    ReplyDelete
  10. hahah..bila baca entry ni kak intan duk gelak sorang2 layan aksi si fikri..minat psy ye...hehe

    ReplyDelete
  11. hhahhahha awat yg comel sgt ni fikri... hihi

    ReplyDelete
  12. tai..tai..tai..pandai pula dia sebut tu...

    minat sunggah dah ni..hihi

    ReplyDelete
  13. amboihhh. dh pandai ye si fikri ni. demand tuu. :)

    ReplyDelete
  14. hahaha lawak la tetap comey :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...