kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 May 2013

Menu Baru KFC : Korean Burger



kfc, kepsi, makan kfc, resepi ayam gorang kfc, menu baru kfc, korean burger kfc, ayam baru kfc, kfc tesco, makanan,


1 Set Combo Korean Burger KFC ni RM11.00 kot regenya..lupa dah..
jaa pergi sini (kfc kbmall) lepas dibodek en.suami ni...
orang ajak dia makan Nasi Arab dia nak melencong kesini pulak
tak habis-habis ngn kepsi dia.....


kfc, kepsi, makan kfc, resepi ayam gorang kfc, menu baru kfc, korean burger kfc, ayam baru kfc, kfc tesco, makanan,


ini lah rupa Korean Burger iteww bila dalam iklan (jaa snap di Pamplet)
sangat menggoda nafsu perut my laki.... FYI, kepsi ni pebret my en.suami tau!


kfc, kepsi, makan kfc, resepi ayam gorang kfc, menu baru kfc, korean burger kfc, ayam baru kfc, kfc tesco, makanan,


ni lak seketul ayam goreng yang bersalut Sos Pedas Korea ngn bijan
rasa sos ni, manis-manis dan pedas-pedas sikit...not bad laa jugak!


kfc, kepsi, makan kfc, resepi ayam gorang kfc, menu baru kfc, korean burger kfc, ayam baru kfc, kfc tesco, makanan,


bila diselak kulit ayam tu..woott..wootttt..seksi giloshh ok!
sgt sesuai utk yang nak tambah lelemak di perut mu yg gebu iteww....hahaha....


kfc, kepsi, makan kfc, resepi ayam gorang kfc, menu baru kfc, korean burger kfc, ayam baru kfc, kfc tesco, makanan,


ni si fikri yang eksyen buat pelbagai gaya masa duk makan kepsi


kfc, kepsi, makan kfc, resepi ayam gorang kfc, menu baru kfc, korean burger kfc, ayam baru kfc, kfc tesco, makanan,


macam-macam memek muka dia buat utk hiburkan kami


kfc, kepsi, makan kfc, resepi ayam gorang kfc, menu baru kfc, korean burger kfc, ayam baru kfc, kfc tesco, makanan,


jaa yang sibuk duk makan ni pun, sempat gak la klik-klik button kamera untuk kandid gambar si fikri ni, sampai habis comot-comot kamera... hihi... macam comel pulak dia bila buat muka macam gini... aikkk puji anak sendiri nampak? agaga.. sekali sekala puji anak sendiri kira ok lah kan? erkkk? boleh gituuu?



p/s : korang dah try menu KFC yang baru ni??



21 comments:

  1. x try pun sbb lg suka yg original. hehehe

    ReplyDelete
  2. baru semalam amer pergi makan burger ni :D sedap lah jugak

    agak hilang selera kot sebab selsema :D hehe :D

    ReplyDelete
  3. taste korean burger nie tak kena dengan tekak sya la,,huhuhu ;p

    ReplyDelete
  4. Fuhh sedapnya. Dah lama tak makan KFC

    ReplyDelete
  5. Yg ayam dah try, beger je belum :D

    ReplyDelete
  6. eh comeylah fikri..hehe..gebu gebass pipi..geram nak cubit..kihkih

    ReplyDelete
  7. xtry lagi.. huby kite pun suka makan kepci.. tp yg original sahaja.. hehe

    ReplyDelete
  8. senang nak makan bila fikri ada dalam troli :) hana jarang makan kfc. tapi kalau jaa belanja hana makan ja :)

    ReplyDelete
  9. alamak..lapar terus nur ke sini..
    ayam korean tu NUr dah rasa..boleh tahan...

    burger tu belum rasa...

    ReplyDelete
  10. sape lagi nk puji kan kalau bkn mak die sdiri kan. kikiki.

    ReplyDelete
  11. blom lg try.nmpak macm menyelerakan je..

    ayam yg korean pon tak try.katanya manis sikit rasanya.betoi ke?

    ReplyDelete
  12. ayam dah makan, burger belum lagi..huhu entry yg mengoda..yuhuu

    ReplyDelete
  13. cikna suka lg yg hot & spicy tu. ;)

    ReplyDelete
  14. Deqla x pnh try lg...tp rasanya x terliur kot..hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...