kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 May 2013

Muzium Bahtera, MELAKA


Kali ni nak share kisah kami bergoyang gedixx dalam Muzium Bahtera pulakk....
wahahahaa...... dalam muzium pun layan!!
al-maklum lah di kelate ni mana ado zoo kapal besar macam gini...

muzium bahtera, muzium samudera, aktiviti menarik di Melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, bandar hilir melaka, melaka, muzium melaka


erkk....posing ngan pahlawan kaku ni
nasib baik tak mengigau tido memalam....keh..keh...

muzium bahtera, muzium samudera, aktiviti menarik di Melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, bandar hilir melaka, melaka, muzium melaka

gambar...gambar dan bergambar jer tahuuuuu..

muzium bahtera, muzium samudera, aktiviti menarik di Melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, bandar hilir melaka, melaka, muzium melaka

sajer bergambar banyak-banyak
aii kan ada blog ofkos la nak blog kan gambar-gambar ni sume....weee!

muzium bahtera, muzium samudera, aktiviti menarik di Melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, bandar hilir melaka, melaka, muzium melaka

pandangan dari atas kapal/bahtera ini...tinggi jugak tahu?

muzium bahtera, muzium samudera, aktiviti menarik di Melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, bandar hilir melaka, melaka, muzium melaka


ni gmabr masa kami memula pergi ke Muzium Bahtera ni tau
masa ni muzium tutup sebab dah masuk ke pukul 6 petang dah...huhu...
rege tiket pulak, hanya lah RM4.
kalo boleh masa ke Melaka Melaka hari sume nya jaa dah jelajah
tapi bajet dah lari suda........haha... banyak yang kena skipped kan!
 (^_^)  sengkek sekejap lepas balik dari Melaka (^_^)



p/s : cer teka berapa bajet yg kami habis selama 5H4M kat sini?? (ada hadiah tau)


4 comments:

  1. erkk,takutnya tgk patung tu,releks je jaa posing...hahah

    ReplyDelete
  2. Ehh x seram ke ngan patung tu?? Haha..x pndai nk teka..ape yg deqla tau...duit jaa yg habis, bkn duit deqla..kahkah

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...