kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 May 2013

Muzium Samudera, Melaka


melaka, aktiviti menarik di Melaka, bandar hilir melaka, tempat menarik di melaka, tempat menarik di Malaysia, muzium samudera, harga tiket muzium samudera

melaka, aktiviti menarik di Melaka, bandar hilir melaka, tempat menarik di melaka, tempat menarik di Malaysia, muzium samudera, harga tiket muzium samudera


melaka, aktiviti menarik di Melaka, bandar hilir melaka, tempat menarik di melaka, tempat menarik di Malaysia, muzium samudera, harga tiket muzium samudera

melaka, aktiviti menarik di Melaka, bandar hilir melaka, tempat menarik di melaka, tempat menarik di Malaysia, muzium samudera, harga tiket muzium samudera


Muzium Samudera ni bersebelahan jer dengan Muzium Bahtera. kiranya lepas beli tiket Muzium Bahtera yang berharga RM4, kita terus boleh masuk ke Muzium Samudera ni jugak. 1 tiket ni boleh masuk ke 2 tempat ler ni... kat sini biaso-biaso saje, takde apa-apa yang menarik sangat pun. kami just layankan jer laa sebab dah masuk free kan....hehehehheehe...


p/s : cuba habiskan semua entry melaka pada hari ini.....

5 comments:

  1. walaupun saya org Melaka, x pernah lagi saya jejakkan kaki ke muzium ni. maklumlah, dah berhijrah ke shah alam since study kt uitm dulu. hehehe

    ReplyDelete
  2. cantikla muzium ni,mcm dlm kapal angkasa

    ReplyDelete
  3. Byk jugak ye muzium kat sana...smua x penash masok lg ni...hihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...