kelab blogger ben ashaari, KBBA,

31 May 2013

Pengumuman Mengenai GA Ke-2


Sepanjang 3 minggu akan datang jaa mungkin akan slow blogging.... btw jaa harap sume rakan blogger tak merajuk ngan jaa okeh. jangan kata jaa dah sombong taknak blogwalking pula... jaa benornya sepanjang 4-21 Jun nanti jaa akan ada final exam utk PJJ USM

Makanya, jaa mungkin semakin kurang blogwalking kot. by the way, disepanjang 3 minggu exam tersebut jaa dah siapkan banyak entry untuk diset kan autopublished.... so, korang even jaa tak online korang rajin-rajin ler singgah ek... hikhik...

Pada 1 Jun 2013 (esok) pula jaa akan lancarkan Giveaway ke-2. Hadiahnya takde lah ohsemm sangat. hanya sekadar 2 helai T-shirt dan 8 keping Photo Magnet (boleh letak gambar muka sendiri). syarat tak susah pun. jaa akan sediakan entry copy paste untuk korang nanti utk GA itu... GA ini akan berlangsung selama 3 minggu.

Bila di minggu exam, blogging memang akan menjadi sedikit slow pada waktu tu... so harap korang faham... dan jika korang ada pertanyaan penting, korang inbox jer facebook peribadi jaa yer... jaa akan alwez online kalo kat facebook ni.. muahahha... akaun twitter pulak, jaa memang ado. cuma jaa tak aktif jer... hikhik...



p/s : jgn lupa join GIVEAWAY Ke-2 jaa nanti ya!!

16 comments:

  1. xsabar nak menyebuk kat GA jaa.insha allah cheery join..kihkih..by the way,napa tak cari penaja hadiah??hehe

    ReplyDelete
  2. yeaaah.. hana tunggu GA.. hehe

    ReplyDelete
  3. Good luck for your exam...

    Mmg kena tumpukan study tu...hihihih

    ReplyDelete
  4. hadiah best! Tak sabar nak join! :D

    ReplyDelete
  5. InshaAllah kalau berkesempatan cikna join. tp skrg dh slow. busy sesangat sangat sangat..

    eh jaa, semalam cikna ada dpt something dr jaa. kata jaa pengomen tegar april. serius ke cikna masih tegar? cikna ingat jaa tersalah pos la. hihi.. btw, tq so much k. bulan mei & seterusnya mungkin xde dah nama cikna. thanks again. sayang jaa ketat2.. ;)

    ReplyDelete
  6. eh eh sebelum terlupa, good luck utk exam jaa. do the best ok.. ;)

    ReplyDelete
  7. Nur pun bz jaa..
    InsyaAllah..kalau sempat boleh join.. :)

    ReplyDelete
  8. GUDLUCK KAK .. INSYA ALLAH DEQ JUIN . HIHI

    ReplyDelete
  9. In shaa Allah.akan join nti.
    Good luck jaa

    ReplyDelete
  10. in shaa allah..klo smpat lya join

    ReplyDelete
  11. gudluck jaa :), dah xsibuk nanti jgn lupa qado BW okayh..hihi

    ReplyDelete
  12. good luck..sy pun dah start bz pnghujung bln 5 ari tu..nie baru start bw blogger lain nie..

    ReplyDelete
  13. Frust bila baca entri psl GA jaa ni tauuu..... Huwaaaaaaa

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...