kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 May 2013

Perkampungan Morten di Melaka







masa kami di Melaka sempat gak kitorang singgah melawat ke Perkampungan Morten. lawa-lawa jer rumah kat sini. sempat gak jaa snap-snap gambar… dekorasinya sangat lawa. suasana pun dijaga ngan bersih. memang menjadi tumpuan ramai orang rumah-rumah mereka ni. bertuah diorang!!

7 comments:

  1. Oit jaa..x abes lg ke ngko meround melaka tu..hehe..
    wah g melawat kg morten pulak ek,umah akk jaa xnak melawat ke..haha..jgn marah ye jaa..akk gurau je..

    ReplyDelete
  2. perkampungan morten tu kt area mne?

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/tips-tarik-minat-anak-bersolat.html

    ReplyDelete
  3. cantik kan rumah2 kt sini. kawan saya pun ada tinggal kt area kg morten jugak

    ReplyDelete
  4. a'ah xpnh tahu...nanti klu trun mlka nak g jenjalan kat sana r..cantik pula..

    ReplyDelete
  5. Perkampungan morten...nama pun x penah dgr...huhuhu'....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...