Pages




02 May 2013

Sukan Memanah (ARCHERY) di Mahkota Parade


masa kami jenjalan ke Mahkota Parade
my en.suami jumpa kedai Achery ni....

pusat achery di melaka, pusat achery di kelantan, kedai memanah di kelantan, kedai memanah di melaka, harga main achery, cara main archery, pusat achery, kedai archery,

even tak penah main menda alah ni, dia tetap excited nak cuba
padahal kat kelate pun ado pusat Achery ni (baru di buka)

pusat achery di melaka, pusat achery di kelantan, kedai memanah di kelantan, kedai memanah di melaka, harga main achery, cara main archery, pusat achery, kedai archery,

ewahhhhh...testing-testingg.....

pusat achery di melaka, pusat achery di kelantan, kedai memanah di kelantan, kedai memanah di melaka, harga main achery, cara main archery, pusat achery, kedai archery,

harga nak main Achery ni adalah : RM9 = 1 game & RM16 = 2 game
setiap satu game ada 12 batang bullet. eh bullet ke nama dia??
main hentam keromo jer aii sebut ni...muahahaha...

pusat achery di melaka, pusat achery di kelantan, kedai memanah di kelantan, kedai memanah di melaka, harga main achery, cara main archery, pusat achery, kedai archery,

entah kemana la yang dia tuju tu, ada yang kena kaler merah, biru.
yang ruang kuning sipi-sipi jer mengena....kekeke...
pestaim main katakan...tak gheti lagi selok belok teknik yang betul

pusat achery di melaka, pusat achery di kelantan, kedai memanah di kelantan, kedai memanah di melaka, harga main achery, cara main archery, pusat achery, kedai archery,

en.suami sibuk duk main, fikri pulak sibuk nak panjat tengok
mama fikri lak duk wat apa?? ~ofkos ler jadik mamarazzi...... (^_^)

pusat achery di melaka, pusat achery di kelantan, kedai memanah di kelantan, kedai memanah di melaka, harga main achery, cara main archery, pusat achery, kedai archery,

en. suami tunjuk isyarat best!!
dia kata tak puas main, dia nak sambung balik main kat kelate pulak
bila nak pergi tak tahu ler tu.... and FYI, pada yang tak tahu
Pusat Achery di Kelantan terletak di belakang Tune Hotel (blkg KBMALL)



p/s : entry melaka aii berterabur...soryyy naaa......

15 comments:

  1. Saya suka memanah ni...dulu mmg selalu memanah sebab pakcik saya ada set memanah..Panah batang pisang...hahaha..

    Ohhh..ada archery centre di KB ya...boleh la try kot2 saya ke KB lagi....mengidam nak makan nasi ulam Cikgu tu...hahaha

    ReplyDelete
  2. as-salam.
    menarik.mencuba sesuatu yg baru..

    *jaa, belom lagi..doakan ye mana tau bulan ni ke atau bulan depan..aamiin

    ReplyDelete
  3. macam terror suami main panah tu

    ReplyDelete
  4. tak pernah main lagi...takot kalo memanag lain pula yang kena..hahah

    ReplyDelete
  5. Wah..kite owang mlk pun tak pernah main lagi tau...asal lalu je tgok org manah...nk buat tak kondefen ler...hehehe

    ReplyDelete
  6. jaa xtry ka? hana rasa benda alah tu lebih tinggi dari hana la.. huhu

    ReplyDelete
  7. waa..best jugakkan..
    selalu bowling je kan...

    ini main suka memanah pulak...
    menariklah...sini tak adaaa...

    ReplyDelete
  8. pernah cuba. sakit tangan kot pegang menda alah tu.

    ReplyDelete
  9. teringin sgt nak main game ni. ni kan sukan sunnah. :)

    ReplyDelete
  10. sekali pun xpnh main..kikiki

    ReplyDelete
  11. satu2nya tempat blum pergi...ialah kelantan..pas nie ble suh jaa jd pemandu pelancong..ahakk...

    ReplyDelete
  12. Amboiii ada gaya dah tu....x ksh la x kena pun kan....hikhik

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aqiqah