kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 May 2013

Susu dan Yogurt Dutch Lady




ni pebret my little hero, muhammad haziq fikri
kalo ke kedai kedai runcit dia akan laju jer menuju peti ais
dah la susu formula pun guna brand ni jugak...
memang betul-betul membesar ngan produk Dutch Lady ler si Fikri nih...


model dutch lady baru ni....kekeke..
'' manja tak titewwww? ''


p/s : tuan blog duk rushing buat assignment yg belum siap ni...pheeeww!

19 comments:

  1. suka sgt eh dia dgn dutchlady ni :)
    pheww..

    ReplyDelete
  2. eh sama lah..my favaurite juga..

    ReplyDelete
  3. selamat menyiapkan assignment ...ehe..manjew nyew dier baguslah suka susu

    ReplyDelete
  4. kegemaran fikri ye...
    tapi dua2 tu bukan kegemaran nur..
    xleh telan..huhuh

    ReplyDelete
  5. pergh,lagi2 klu sejuk, lg marveless..hohoho

    ReplyDelete
  6. ALOH..LEH JD DUTA DUCH LADY NI..HEHE

    ReplyDelete
  7. Salam Jaa...dah jadi kesukaan dia..mmg laju jer ambil.Takpe la susu mmg berkhasiat dr ambik jajan yg bkn2 tu...
    Pemanggang ajaib skrg promosi FREE POSTAGE jer Jaa....byk dpt jimat!:)

    ReplyDelete
  8. alolo.. manjanya dia
    meh kat ciksu, nak :)

    ReplyDelete
  9. Bagusnya dia nak mkn yogurt...!

    ReplyDelete
  10. Amboii pndai fikri pilih utk keshtn dia...hihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...